Τα μετάλλια - LadiesRun

Τα μετάλλια

ΜΕ ΘΗΛΥΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΗ. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ. Αυτό που μετράει είναι το θάρρος να συνεχίσεις, έλεγε ο Winston Churchill. Αυτό σε διδάσκει το τρέξιμο. Αυτό είναι το μήνυμα του Ladies Run. Δεν είναι η νίκη, δεν είναι η πρωτιά. Είναι η προσπάθεια που κάνεις για να κατακτήσεις το στόχο σου. Πάντα υπάρχει βέβαια κάποιος που φτάνει πρώτος στο στόχο, ο “καλύτερος”. Στο Ladies Run επιβραβεύουμε τις καλύτερες.

ΣΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ  της απόστασης αλλά και της ηλικιακής κατηγορίας απονέμονται μετάλλια που φέτος θα είναι φιλοτεχνημένα από τον Κωνσταντίνο Βαλαή, έναν καλλιτέχνη απόλυτα ταυτισμένο με το στεφάνι ελιάς από χαλκό και ορείχαλκο που προσφέρεται στις 3 καλύτερες του Ladies Run όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΗΣ , με σπουδές στην αγιογραφία, στην ζωγραφική αλλά και στην αργυροχρυσοχοΐα έχει τιμηθεί με χρυσό μετάλλιο από την «UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος». Έργα του έχουν φιλοξενηθεί σε εκθέσεις ομαδικές και ατομικές, σε πρεσβείες, μουσεία και κέντρα πολιτισμού, ενώ με έργα του έχουν τιμηθεί πολιτικά πρόσωπα και ολυμπιονίκες.

ΟΙ BΡΑΒΕΥΣΕΙΣ θα πραγματοποιηθούν και φέτος στον πανέμορφο χώρο της Astir Beach, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού κόλπου.