Ladies Run : Η γέννηση ενός αγώνα μόνο για γυναίκες!

par-extras

Όλα ξεκίνησαν τον Γενάρη του 2012, από το www.ladiesrun.gr, την πρώτη ελληνική ιστοσελίδα αποκλειστικά για γυναίκες δρομείς.

Στα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας της φιλοξένησε δεκάδες πορτρέτα από πρωταθλήτριες του στίβου, διάσημες γυναίκες, αλλά και καθημερινά κορίτσια που έχουν κάνει το τρέξιμο τρόπο ζωής. Μαζί με νέα και προτάσεις που συνδυάζουν το fitness και το στυλ.

par3-nn

Αφιερώματα στο “κίνημα” του Ladies Run – όχι μόνο στον ομώνυμο αγώνα- δημοσιεύτηκαν στα μεγαλύτερα έντυπα και σε ιστοσελίδες κύρους, με εκατομμύρια επισκέπτες. Τονίζοντας την καταλυτική επίδραση που είχε το Ladies Run στο να γίνει τάση το τρέξιμο, στην Ελλάδα της κρίσης!

LADIES RUN – Η ΤΑΣΗ

 

Oι αγώνες δρόμου είναι η πιο ελπιδοφόρα νέα τάση στην Ελλάδα της κρίσης και ταυτόχρονα το ταχύτερα αναπτυσσόμενο μαζικό άθλημα παγκοσμίως.

Οι γυναίκες δίνουν διεθνώς την ώθηση. Ενώ κάποτε ήταν ασυνήθιστο να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες αποστάσεων, σήμερα συμμετέχουν ισότιμα και στις ΗΠΑ ξεπερνούν τις αντρικές συμμετοχές!

Ο αγώνας Ladies Run που εγκαινιάστηκε το 2012 ειναι η δυναμική Ελληνική προσθήκη στο παγκόσμιο σιρκουί των αγώνων αποκλειστικά για γυναίκες.

Με αφετηρία το ομώνυμο site κατάφερε μέσα σε λιγους μήνες να κάνει το τρέξιμο ακόμα ελκυστικότερο για τις Ελληνίδες και να αναδείξει νέες “σταρ” του αθλήματος.

LADIES RUN – Ο ΑΓΩΝΑΣ

 

Ο πρώτος αγώνας τρεξίματος αποκλειστικά για γυναίκες γίνεται κάθε Σεπτέμβριο στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής “ριβιέρα”, στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Η εκκίνηση, ο τερματισμός, οι απονομές και το after race event θα λάβουν χώρα εντός του συγκροτήματος του “Αστέρα”.

Το resort προσφέρει δωρεάν πάρκινγκ και φιλοξενεί τη γραμματεία για την παράδοση των αριθμών και την εξυπηρέτηση των δρομέων.

Μετά τον τερματισμό, ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων αποθεραπείας περιμένει τις συμμετέχουσες στο γρασίδι του Αστέρα.

LADIES RUN – Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Τα δυο πρώτα χρόνια το Ladies Run αντιμετωπίστηκε σαν είδηση πρώτου μεγέθους από τα ΜΜΕ με εκατοντάδες αφιερώματα.

Το publicity report του 2012 – 2013 είχε όγκο πάνω απο 300 σελίδες!

 

 

fb
vm
pin
inst

 

 

Με χιλιάδες φίλες στο Facebook και followers σε Instagram & Pinterest, ο αγώνας συζητείται διαρκώς στα social media.

 

LADIES RUN – TO WEBSITE

 

To ladiesrun.gr έχει σκοπό να εμπνεύσει τις αναγνώστριες μέσα απο ιστορίες αληθινών γυναικών και να τις προτρέψει να γίνουν οι ίδιες “πρέσβειρες” του κινήματος. Κάνοντας τον αγώνα talk of the town για 12 μήνες!

 

Στα πρώτα 2 χρόνια της λειτουργίας του φιλοξένησε πορτρέτα 150 συναρπαστικών Ελληνίδων δρομέων. Σήμερα παρέχει custom εφαρμογές όπως η ηλεκτρονική εγγραφή και πληρωμή, η αναζήτηση των επίσημων αποτελεσμάτων και το downloading του αναμνηστικού διπλώματος με την προσωπική επίδοση κάθε συμμετέχουσας.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο συμπληρώνουν την εικόνα ενώ τα λογότυπα των χορηγών με hyperlink στο website τους, εμφανίζονται σε κάθε σελίδα!

 

LADIES RUN – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Σε μια εποχή που η κοινωνία αναζητά εναλλακτικούς τρόπους ενδυνάμωσης, απόδρασης και προσωπικής βελτίωσης, εκατοντάδες γυναίκες δίνουν κάθε Σεπτέμβρη το παράδειγμα. Πετυχαίνοντας έναν έντονα συμβολικό στόχο για τον εαυτό τους.

Ο Ladies Run δίνει την ευκαιρία σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό κοινό να εκφραστεί μαζικά, μέσα απο την αθλητική προσπάθεια. Γυναίκες κάθε αθλητικής επίδοσης τρέχουν μαζί, με εφόδιο τη θετική ενέργεια!

 
 

1967

Έπόπτης του μαραθωνιου της Βοστώνης επιχειρεί να θέσει εκτός αγώνα την kathrine Switzer επειδή είναι γυναίκα.

par9

2012

Ο πρώτος αγώνας δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες στην Ελλάδα περνά στην ιστορία.

par10

LADIES RUN – H ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Κάθε χρόνο, ο αγώνας επιλέγει έναν φιλανθρωπικό σκοπό γυναικείου ενδιαφέροντος, σε συνεργασία με το σωματείο “Δεσμός”. Το 2012 στηρίξαμε οικονομικά την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στον αγώνα της ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Το 2013 αγοράσαμε ένα σύγχρονο κολποσκόπιο για τους “Γιατρούς του Κόσμου”.

logo-desmos
logo-dvvv
logo-eake
logo-giatroi_tou_kosmou
par12-nn