Η διαδρομή 2014

ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

«ΑΣΤΕΡΙΑ» ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ξενοδοχειακό συγκρότημα της Βουλιαγμένης, Astir Palace, μετά από τις 2 προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις του LadiesRun 2012-2013 ανοίγει και πάλι φέτος τις πύλες του για να φιλοξενήσει τις γυναίκες δρομείς σ’ έναν αγώνα για καλό σκοπό!

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ των ενοίκων του Westin Athens και του Arion Resort είναι ότι το «κρατίδιο» του Αστέρα προσφέρει ορισμένες από τις ωραιότερες διαδρομές για τρέξιμο στην Αττική, ανάμεσα στα πεύκα και στη θάλασσα.

ΣΤΙΣ 21/09/14 εκατοντάδες γυναίκες δρομείς θα ξαναβρεθούν σ’ αυτό τον κρυφό παράδεισο δίπλα στην πόλη.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ θα δοθεί εντός του Αστέρα μπροστά στο Arion Resort που μας φιλοξενεί για 3η συνεχή χρονιά.

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα τρέξουν μέσα από τους πευκόφυτους δρόμους του συγκροτήματος και θα εξέλθουν από τη δεύτερη είσοδο με κατεύθυνση νότια.

ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ του Λαιμού της Βουλιαγμένης (σημείο ενδιάμεσης χρονομέτρησης) θα υπάρχει αναστροφή και αντίστροφη πορεία επί της Απόλλωνος ως την πανέμορφη Astir Marina.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ μέσα από τη μαρίνα δίπλα στα σκάφη και από εκεί αναστροφή στο ύψος του Ν.Ο.Β και επιστροφή στον Αστέρα μέσω της κεντρικής εισόδου, ολοκληρώνοντας εντός του συγκροτήματος την απόσταση των 5 χλμ. (επί δύο για τα 10 χλμ.).

Ladies-Run-map2

 

ΤΟ ΡΥΘΜΟ στο event θα δίνει η DJ Μαρία Παπιδάκη που θα μας «ανεβάζει» με τις μουσικές  επιλογές αλλά και την θετική της ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΣΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ARION RESORT, πριν και μετά τον αγώνα θα πωλείται καφές στην ειδική τιμή των 3,5 ευρώ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, κατά τη διάρκεια του Ladies Run, θα λειτουργεί τo Westin kids club. Για παιδιά 2-12 ετών, από τις 10.00-13.00, με παιχνίδια όπως σκυταλοδρομίες, διελκυστίνδα, παιχνίδια στόχου, και άλλα πολλά.

Περισσότερες πληροφορίες για το Westin kids club

westin

Το Westin Kids Club βρίσκεται κοντά στον τερματισμό, πάνω από το χώρο των απονομών.