Η διαδρομή 2018

7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

ΣΤΟΝ 7ο ΧΡΟΝΟ ΤΟ LADIES RUN εξακολουθεί να συναρπάζει. Μια καθόλου εύκολη, αλλά πανέμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, δοκιμάζει τα πνευμόνια και παρασύρει τις Ladies να βγουν από το comfort zone και να ζήσουν δυνατές συγκινήσεις!

Η ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ASTIR BEACH ως official hub και φέτος, για 2η χρονιά, ανοίγει τις πύλες της για να φιλοξενήσει τις πιο δυναμικές γυναίκες δρομείς, σ’ έναν αγώνα για καλό σκοπό!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10/18 ΣΤΗΝ ASTIR BEACH εκατοντάδες γυναίκες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τα 5 ομορφότερα χιλιόμετρα, σε αυτόν τον κρυφό, μικρό παράδεισο στην άκρη της πόλης.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ του αγώνα θα φιλοξενηθούν και φέτος μπροστά ακριβώς από την Astir Beach, ενώ από τo Σάββατο 20/10, θα λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του official hub και η γραμματεία του αγώνα

ΤΟ ΡΥΘΜΟ στο event θα δίνει η DJ Μαρία Παπιδάκη που θα μας «ανεβάζει» με τις μουσικές επιλογές αλλά και την θετική της ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ASTIR BEACH προσφέρει σε όλες τις συμμετέχουσες τη δυνατότητα να χαλαρώσετε στα καταγάλανα νερά της, χωρίς να πληρώσετε επιπλέον είσοδο, μοναχά επιδεικνύοντας τον αριθμό συμμετοχής σας!