Η εμπειρία

ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!

Ο ΟΠΑΠ έρχεται ξανά στο Ladies Run για να κάνει την εμπειρία ακόμα πιο έντονη: Ζέσταμα, διατάσεις, εμψύχωση στο πιο δύσκολο σημείο της διαδρομής, όλα εκείνα που όσο να’ναι μας ζορίζουν στον ομορφότερο αγώνα της χρονιάς θα γίνουν λίγο πιο εύκολα και πολύ πιο fun χάρη στη συνδρομή του ΟΠΑΠ που μας καλεί να “ζήσουμε το παιχνίδι”, κάθε στιγμή!

Αρχικά, η Pilates Expert Μάντη Περσάκη και η ομάδα της θα μας βάλουν στο ρυθμό του αγώνα εκτελώντας ένα διαφορετικό, χαρούμενο ζέσταμα με τη φροντίδα του ΟΠΑΠ.

Μετά το πρόσταγμα του αφέτη θα τρέξουμε ως το τέρμα του Λαιμού περνώντας για λίγο και μέσα από το μυθικό συγκρότημα του Αστέρα. Στη συνέχεια, θα  διασχίσουμε την Astir Marina με τα πολυτελή γιοτ και στην ανηφόρα για την έξοδο από τη μαρίνα, στο σημείο όπου θα νιώθουμε τα πόδια μας να βαραίνουν και την αναπνοή να πυκνώνει, θα μας ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεση και θα μας εκτοξεύσει στο τελευταίο χιλιόμετρο, το συγκρότημα κρουστών του ΟΠΑΠ, οι περίφημοι  Quilombo. Με το ρυθμό τους, θα  συντονιστούν στα βήματα μας και θα σπείρουν στο διάβα μας… μια μικρή, “παιδική” έκπληξη.

Τερματίζοντας, με τη γλυκιά κούραση στο σώμα μας, η Μάντη και η ομάδα της θα είναι πάλι εκεί για να μας ανακουφίσουν, στο γκαζόν της Astir Beach: Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τις βαρετές αλλά απαραίτητες διατάσεις όταν είσαι αποκαμωμένη, μια διασκεδαστική υπόθεση; Μα φυσικά το παιχνίδι, και έτσι θα το ζήσουμε στο Ladies Run μέχρι να έρθει η ώρα των απονομών.

Παράλληλα η make up artist Σοφία Κοσσάδα θα είναι εκεί για να μας κάνει body painting τα συνθήματα “Girl Power” και  “Live The Game”, ως μια ακόμα υπενθύμιση ότι μπορούμε να έχουνε πάντα το παιχνίδι στη ζωή μας!