Η παραλία

Το LADIES RUN επιστρέφει στην πιο premium παραλία, την Astir Beach!

Η Astir Beach δεν είναι μια οποιαδήποτε παραλία. Όπως και το LADIES RUN δεν είναι απλώς ένας θεσμός. Είναι ένα Lifestyle event που απευθύνεται σε ξεχωριστές γυναίκες, προσελκύει premium brands, έχει μια ξεχωριστή αισθητική και φυσικά δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί πουθενά αλλού πέραν από την Astir Beach, την “σταρ” της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Τόπος συνάντησης, συναναστροφής και επικοινωνίας και βέβαια το επίκεντρο της διασκέδασης για το πιο όμορφο δρομικό γεγονός της πόλης, μιας και από το 2017, η θρυλική Astir Beach αποτελεί το official hub του LADIES RUN.

Η ιστορία της Astir Beach ξεκινάει από το 1959. Σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Κώστα Βουτσινά, για να είναι η πιο ξεχωριστή, κοσμοπολίτικη, πολύχρωμη παραλία και σημείο «αναφοράς» όχι μόνο για την περιοχή, αλλά για ολόκληρη την Αττική. Οι καμπάνες, οι ξαπλώστρες, η περίφημη σχολή σκι που θα εγκαινιαστεί λίγα χρόνια αργότερα το 1966, θα γίνουν οι αφορμές για την ελίτ που ψάχνει την καλύτερη παραλία στην πόλη, να περάσει ώρες, μέρες και νύχτες στην Astir Beach. Διάσημες Ladies όπως η Τζόαν Κόλινς, η Μπριζίτ Μπαρντό, η Χριστίνα Ωνάση, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πέρασαν από εκεί και γέμισαν την παραλία με λάμψη, ιστορίες και μυστικά.

Είναι και πάλι η σειρά για τις σύγχρονες Ladies, τις δρομείς του LADIES RUN, να «λάμψουν» στο πιο «λαμπερό» από τα «πετράδια του στέμματος» της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023, στις 10:00π.μ. η παραλία της Astir Beach θα υποδεχτεί το πιο hot event του φθινοπώρου, το LADIES RUN! Πρωταθλήτριες του στίβου, διασημότητες, bloggers, καθημερινά κορίτσια, γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης δίνουν run-τεβού στην Astir Beach και ομορφαίνουν τρέχοντας την Αθηναϊκή Ριβιέρα ενώ με τη συμμετοχή τους βοηθούν ευπαθείς ομάδες γυναικών.