Η ασφάλεια 2017

ΟΙ LADIES ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ERGO ΜΑΖΙ

ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΡΥΒΕΙ ΜΑΓΕΙΑ. Έχει τη δύναμη να μετατρέπει την κακή μέρα σε καλή, την απογοήτευση σε ταχύτητα, την αμφιβολία σε αυτοπεποίθηση…και τη σοκολάτα σε μυς! Ωστόσο κρύβει και απροσδόκητα γεγονότα, όπως μικροτραυματισμούς. Όμως και γι αυτό είμαστε προετοιμασμένοι.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, κάθε δρομέας ασφαλίζεται αυτόματα για τη διάρκεια του αγώνα -με την κάλυψη του προσωπικού ατυχήματος και της αστικής ευθύνης- με την εγγύηση της ERGO.

Η ERGO ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ και το αποδεικνύει κάθε χρόνο σε κάθε διοργάνωσή μας! Δίπλα στους δρομείς, από το πρώτο Ladies Run, το 2012, αλλά και ως αποκλειστικός χορηγός του μαραθωνίου της Αγίας Πετρούπολης “Ergo White Nights” και  ασφαλιστικός εταίρος του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας .

ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια, επέλεξε να στηρίξει ένα ακόμα σημαντικό αθλητικό γεγονός τηρώντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή της προς τη κοινωνία να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της ομάδας πρώτων βοηθειών της Lifeguard Hellas Save and Rescue Volunteer Team