Η ασφάλεια 2019

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

8 ΧΡΟΝΙΑ Η ERGO ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Ανακαλύπτεις τα όρια σου και συνειδητοποιείς πως για να πετύχεις οποιοδήποτε στόχο στη ζωή σου αρκεί να αδιαφορήσεις για αυτή τη φωνή στο μυαλό σου που σου φωνάζει “δεν μπορείς”! Ωστόσο, κάθε υπέρβαση κρύβει και απροσδόκητα γεγονότα, όπως μικροτραυματισμούς. Αλλά για αυτό έχουμε φροντίσει στο Ladies Run.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, κάθε δρομέας ασφαλίζεται αυτόματα για τη διάρκεια του Ladies Run -με την κάλυψη του προσωπικού ατυχήματος και της αστικής ευθύνης- με την εγγύηση της ERGO. Για να “τρέχουμε μαζί με ασφάλεια”!

Η ERGO ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ και το αποδεικνύει κάθε χρόνο σε κάθε διοργάνωσή μας! Δίπλα στους δρομείς, από το πρώτο Ladies Run, το 2012, αλλά και ως αποκλειστικός χορηγός του μαραθωνίου της Αγίας Πετρούπολης “Ergo White Nights” και  ασφαλιστικός εταίρος του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας .

ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια, επέλεξε να στηρίξει ένα ακόμα σημαντικό αθλητικό γεγονός τηρώντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή της προς τη κοινωνία να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα.

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, έτσι και φέτος στην Astir Beach η ERGO θα φροντίσει και για τα προσωπικά σας αντικείμενα: Προσφέροντας σας ένα όμορφο και πρακτικό drawstring backpack και ένα μεγάλο αυτοκόλλητο με τον αριθμό σας για να το εμπιστευτείτε στην υπηρεσία φύλαξης και να το ξαναβρείτε γρήγορα και με ασφάλεια, μετά την αναμέτρηση.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ υπό την αιγίδα της ERGO, θα προσφέρει στον αγώνα και η ομάδα πρώτων βοηθειών της Lifeguard Hellas Save and Rescue Volunteer Team.