Η τροφοδοσία 2019

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ FYFFES.

ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ  FYFFES θα είναι στο πλευρό του Ladies Run στις 20 Οκτωβρίου 2019. Ο διατροφικός θησαυρός των δρομέων θα περιμένει στη γραμμή τερματισμού φροντίζοντας για την άμεση  αναπλήρωση της χαμένης τους ενέργειας.

ΣΑΚΧΑΡΑ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ B6 & C, ΚΑΛΙΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ κλεισμένα σε συσκευασία… φρούτου. Μια μεσαίου μεγέθους μπανάνα μπορεί να προσφέρει περίπου το ένα τέταρτο των ημερήσιων αναγκών μας σε βιταμίνη Β6, το 10% των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνη C, το 10-12% των καθημερινών αναγκών σε φυτικές ίνες, ενώ  περιέχει τρία φυσικά σάκχαρα – σακχαρόζη, φρουκτόζη και γλυκόζη – δίνοντάς μας μια πηγή ενέργειας χωρίς λίπος και χοληστερόλη.

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ το 1884, όταν ο νεαρός Edward Wathen Fyff ταξίδεψε στις Κανάριες Νήσους και ανακάλυψε ένα φρούτο που θα του άλλαζε τη ζωή: τη μπανάνα. Εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από αυτό το εξωτικό φρούτο, που κατάφερε να πείσει τον πατέρα του να σταματήσει να ασχολείται με το τσάι και να επενδύσει στις μπανάνες.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ προφητική: Σήμερα η εταιρία Fyffes είναι μια από τις μεγαλύτερες σε όλο τον κόσμο. Με έδρα της στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, με γραφεία σε 12 χώρες και περισσότερους από 6.000 υπαλλήλους, έχει γίνει ο Νο.1 εισαγωγέας μπανάνας στην Ευρώπη.