Το 3ο adidas Open Run πάει… νότια

Σε ένα αγαπημένο σημείο των νοτίων προαστίων, παρέα με τις Ladies Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction!

Το 3ο adidas Open Run είναι εδώ: Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, δίνουμε ραντεβού στις 19:30 στην παραλία Φαλήρου (στάση τραμ Μπάτης) για να τρέξουμε παρέα δίπλα στη θάλασσα και να γεμίσουμε την παραλιακή με ενέργεια και ρυθμό.

Η adidas ετοιμάζει εκπλήξεις στην καλοκαιρινή διαδρομή: Η πιο fun ομάδα τυμπανιστών θα δώσει το ρυθμό κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης αλλά και σε όλη τη διαδρομή. Στον τερματισμό, η μεγαλύτερη running παρέα της πόλης θα απολαύσει energy bars και ισοτονικά sports drinks δύο γεύσεων.

Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εδώ: Oι Ladies Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction έχουν αναλάβει την προθέρμανση αλλά και την αποθεραπεία μετά τις διαδρομές των 5 και 10 χλμ αντιστοίχως.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.boostathens.gr. Δεν πρόλαβες; Έχεις τη δυνατότητα να γραφτείς on the spot την ημέρα του event. Οι εγγραφές ξεκινούν από τις 18:00, στην παραλία Φαλήρου.

Ακόμα: Το bib σου, σου προσφέρει μοναδικά προνόμια!
Οι συμμετέχοντες του 3ου adidas Open Run της χρονιάς, θα μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους adidas προϊόντα σε ειδικές τιμές, από την έναρξη του Open Run στις 01.07 μέχρι και την Παρασκευή 10.07. Μάθε περισσότερα στο www.boostathens.gr.

Θυμήσου:
• Μπορείς να επιλέξεις να τρέξεις μια από τις 2 διαδρομές (5 χλμ. & 10 χλμ).
• Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς.
• Tα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.
• Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips.
• Θα δοκιμάσεις τα νέα adidas running προϊόντα καθώς και τη νέα τεχνολογία BOOST που άλλαξε το τρέξιμο για πάντα.

 

Δήλωσε συμμετοχή στο boostathens.gr

26 Jun 2015 no comments