Ο αγώνας 2017

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ

6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, αλλά επειδή θέλουν να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο, λέει ο Haruki Murakami και θα συμφωνήσουμε μαζί του. Το τρέξιμο  δίνει ποιότητα στη ζωή μας, είναι η διαδικασία που μας ενεργοποιεί, μας κάνει να θέτουμε σαφείς στόχους, να προσπαθούμε, να ξεπερνάμε τα όριά μας και τελικά να κάνουμε το “IMPOSSIBLE” “I’M POSSIBLE”.  Αυτή είναι η φιλοσοφία του Ladies Run 5 χρόνια τώρα.

ΤΟ LADIES RUN είναι ένα κύμα από Ladies που τρέχοντας μοιράζονται χιλιόμετρα ομορφιάς, αισιοδοξίας, δύναμης, προσφοράς και σκοπό έχουν να εμπνεύσουν αλλά και να στηρίξουν άλλες γυναίκες. Με τη συμμετοχή τους στον αγώνα και σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό  σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, προσφέρουν βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες γυναικών.

 

ΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ASTIR BEACH για πρώτη φορά, αλλά διανύοντας την ίδια πανέμορφη διαδρομή της Αθηναϊκής ριβιέρα για 6η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ. οι Ladies αγωνίζονται στο 6ο Ladies Run.

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα αγωνιστούν ξεκινώντας και τερματίζοντας στην είσοδο της Astir Beach, ενώ οι απονομές θα διεξαχθούν στην παραλία. Από την προηγούμενη μέρα στην Astir Beach θα φιλοξενηθεί και η γραμματεία του αγώνα.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  5ΧΛΜ και θα χρονομετρηθεί με ηλεκτρονικό τσιπάκι από την εταιρεία MyLaps που εγγυάται τα αποτελέσματα του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

 
O 7 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας στο μαραθώνιο, Νίκος Πολιάς, θα είναι παρών στον αγώνα για να επιβλέψει τη χρονομέτρηση και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων.

ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ εθελοντές θα εμψυχώνουν τις δρομείς προσφέροντας νερό Contrex και «φορώντας» το καλύτερό τους χαμόγελο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:

Τη δημοτική αρχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και όλους τους δημότες,
Τη διοίκηση της Τροχαίας Ελληνικού,
Τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Βουλιαγμένης,
Τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών,

Για την πολύτιμη συνδρομή τους.