Το Official Car 2016

ΤΟ OFFICIAL CAR

NISSAN JUKE ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΛΟΗΓΟΣ

ΤΟ NISSAN JUKE, το μοντέλο που γέννησε την κατηγορία των compact crossover κι ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα της μοντέρνας γυναίκας, είναι ιδανικό Course Car για το φετινό Ladies Run!

juke_6_web

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΩΤΑ ΕΜΠΡΟΣ, το έντονα γραμμωμένο καπό, το look δίπορτου, σπορ αυτοκινήτου και οι μυώδεις του γραμμές κάνουν μάλιστα το Juke όχι απλώς ένα crossover, αλλά ένα σπορ crossover. Ένα αυτοκίνητο που, με το εντυπωσιακό του design, τους χρωματικούς του συνδυασμούς και τις αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης, μαγνητίζει τα βλέμματα, συναρπάζοντας με το στυλ του.

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΗΣ NISSAN, βενζίνης και diesel, συνδυάζουν επιδόσεις και οικονομία με τον καλύτερο τρόπο. Ο βενζινοκινητήρας 1.2 DiG-T ειδικά, με τα τρία προγράμματα οδήγησης (Normal,Eco και Sport), αποδίδει 115 ίππους από μόλις 1197 κ.ε.

Η ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ SMARTPHONES κάνει το Juke αναπόσπαστο κομμάτι του ψηφιακού σας κόσμου. Μ’ ένα προηγμένο ηχοσύστημα και διαδραστικές εφαρμογές, απολαμβάνετε την καινοτομία όσο ταξιδεύετε. Με το Juke μάλιστα να εντοπίζει τα πάντα: όρια ταχύτητας, χώρους στάθμευσης, εμπόδια κ.λπ. Οι κάμερες και οι αισθητήρες του είναι τα επιπλέον «μάτια» που σας βγάζουν από δύσκολες καταστάσεις.

juke_5_web

ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, με τη γυάλινη πανοραμική οροφή και τις επιλογές προσαρμογής που αντανακλούν τη μοναδική προσωπικότητα κάθε γυναίκας, αναμφίβολα θα αποσπάσει την προσοχή αθλητριών και θεατών στους χώρους του Αστέρα.

ΤΟ JUKE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ! Και όχι μόνο τη γυναίκα…