Το T-shirt 2015

 

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ BY ADIDAS

ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΥΦΑΝΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ του Ladies Run έχει και φέτος την υπογραφή της adidas – της εταιρείας που πρωτοπορεί και καινοτομεί παρουσιάζοντας πάντα τα καλύτερα είδη running παγκοσμίως.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ για runners, διαθέτει ειδική ύφανση που απομακρύνει τον ιδρώτα, ενώ αθλείστε. Επιπλέον, είναι το πρώτο «tech» t-shirt που δημιουργείται αποκλειστικά για έναν αγώνα στην Ελλάδα, και διαθέτει γυναικεία «μεσάτη» γραμμή και V λαιμόκοψη.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ με σορτσάκι ή running κολάν, σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, όπως στο τζόκιννγκ, στο γυμναστήριο και φυσικά στον αγώνα. Και μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό να φοράτε πάντα τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια. Η adidas συνεχίζοντας το όραμα του ιδρυτή της Adi Dassler, ο οποίος οραματίζονταν να προσφέρει σε κάθε αθλητή το ιδανικό παπούτσι για το άθλημά του, προτείνει για το τρέξιμο, το ultra boost: Ένα παπούτσι που με την καινοτομική τεχνολογία του, προσφέρει επαναστατική επιστροφή ενέργειας και δίνει πολλαπλάσια ώθηση στο δρομέα για να επιτύχει το στόχο του.

FW15_UltraBoost_PR_FW_M_Detail_03_1x1

Η ADIDAS ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ πάντα δίπλα στους δρομείς ανεξάρτητα από το επίπεδο και τη φυσική τους κατάσταση: Έχοντας δημιουργήσει τη δική της ομάδα από δυναμικούς δρομείς, την adidas running team αλλά και τη σειρά των πιο ανεβαστικών running events στην πόλη, τα «adidas open run», επέλεξε φέτος να στηρίξει και το γυναικείο δρομικό κίνημα μέσω του πρώτου αγώνα για γυναίκες!