Τα Gadgets 2018

 

LADIES RUN ΜΕ SAMSUNG!

Για 3η χρονιά τρέχουμε παρέα με τους πιο αξιόλογους συναθλητές. Η Samsung εκτός από το να δίνει στυλ στα χιλιόμετρα μας ,  οργανώνει και συντονίζει την αθλητική μας δραστηριότητα.

Με τα κομψά και λειτουργικά fitness αξεσουάρ της μας δίνει κίνητρο να  προσπαθήσουμε περισσότερο για μια πιο υγιή και γεμάτη ζωή.

Σαν personal trainer το Gear Sport παρακολουθεί την εκγύμναση και τη διατροφή μας, κρατώντας μας στο σωστό δρόμο για να επιτύχουμε τους στόχους μας.  Κομψό με εξειδικευμένες λειτουργίες μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τα όριά μας χωρίς να μειώσουμε στο ελάχιστο τη θηλυκότητά μας.

Με το Gear Fit2 και την super amoled έγχρωμη οθόνη αφής 1,5 ιντσών, κρατάμε τον έλεγχο της αθλητικής μας  δραστηριότητας στο “χέρι”.  Αγκαλιάζοντας τον καρπό με κομψότητα ελέγχει την επικοινωνία  με απαντήσεις σε ειδοποιήσεις γραπτών μηνυμάτων, ενώ το ενσωματωμένο GPS και ο αισθητήρας HRM, καταγράφει με ακρίβεια  τη βήματα, την απόσταση, τον καρδιακό ρυθμό μας και όλα εκείνα που χρειάζεται για να έχουμε σημείο αναφοράς της αθλητικής μας προόδου.

Τα μικρά ασύρματα ακουστικά ψείρες Gear IconX,  παρακολουθούν τα δεδομένα της φυσικής μας κατάστασης και συνδυασμένα με το κατάλληλο app από το play store δίνουν φωνητικές πληροφορίες σχετικά με την πρόοδό μας και υποβοηθούν διακριτικά. Ενεργοποιούνται απλά με την τοποθέτησή τους στα αφτιά και παράλληλα, λειτουργούν και ως mp3 player, καθώς αποθηκεύουν έως και 1.000 μουσικά κομμάτια, για να τρέχουμε με το”ρυθμό”  που θέλουμε.

Χιλιόμετρα με τεχνολογία και στυλ Samsung ξανά στο 7ο Ladies Run!  Ladies ετοιμαστείτε να διαπιστώσετε την αγωνιστική σας πρόοδο . Και βάλτε τα δυνατά σας, οι νικήτριες του αγώνα θα κερδίσουν πολύτιμα, high tech fitness αξεσουάρ από τη Samsung!