Τα gadgets 2019

LADIES RUN ΜΕ SAMSUNG GALAXY!

Για ακόμα μια χρονιά, τρέχουμε παρέα με τους πιο sophisticated συμμάχους ευεξίας και fitness.

Η Samsung, Χρυσός Χορηγός του Ladies Run για 4η  συνεχόμενη χρονιά,  ενθαρρύνει τις συμμετέχουσες του θεσμού που έχει αγαπηθεί τόσο, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και τις βοηθά να κατακτήσουν τους στόχους τους με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Το οικοσύστημα συσκευών Galaxy της Samsung ενδυναμώνει όσες θέλουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Ο προσωπικός προπονητής Galaxy Watch Active2, τα εξαιρετικά ελαφριά Galaxy Buds και τα πανίσχυρα Galaxy Note10 | Note10+ βοηθούν τις runners να εστιάσουν σε ό,τι που έχει πραγματικά σημασία.

Το Galaxy Watch Active2, το fitness ρολόι επόμενης γενιάς με minimal design προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με την αθλητική δραστηριότητα, τη διατροφή, τον ύπνο, ακόμα και την ευεξία. Χάρη στο ενσωματωμένο GPS, το σύστημα παρακολούθησης καρδιακών παλμών και τη δυνατότητα συνεδρίας αναπνοών μέσω του Ελέγχου Άγχους, εντοπίζουν αυτόματα τυχόν αυξήσεις σε παλμούς ή επίπεδα stress. Σε συνεργασία με την εφαρμογή Samsung Health, το Galaxy Watch Active2 μετατρέπεται απευθείας σε προσωπικό σύμβουλο ευεξίας.

Το Galaxy Watch Active2 συνδέεται εύκολα με τα Galaxy Note10 | Note10+ για άνετη και άμεση παρακολούθηση και καταγραφή της φυσικής κατάστασης.

Τα Galaxy Buds με επαναστατικά ελαφρύ και εργονομικό σχεδιασμό έρχονται σε compact μέγεθος, και είναι ιδανικά για running, περπάτημα και… ζωή σε κάθε ρυθμό!  Τα ασύρματα ακουστικά προσφέρουν εξαιρετικά πλούσιο και υψηλής ανάλυσης ήχο, επιτρέπουν καθαρή ακουστική του περιβάλλοντος κατά την διάρκεια χρήσης τους και περιορίζουν αυτόματα τους εξωτερικούς θορύβους κατά την διάρκεια κλήσεων χάρη στο εσωτερικό και εξωτερικό μικρόφωνο που διαθέτουν.

Η εμπειρία της άθλησης αναβαθμίζεται με τα νέα Galaxy Note10 & Note10+, που συνδυάζουν τον κομψό σχεδιασμό με την πανίσχυρη απόδοση, την ανθεκτικότητα κατασκευής και τα εργαλεία παραγωγικότητας. Με περισσότερη ενέργεια, ταχύτητα και αποθηκευτικό χώρο, τα Galaxy Note 10 & Note 10+ ενισχύουν την απόδοση για να εμπνεύσουν τις runners να πετύχουν περισσότερα, κάθε στιγμή, και να εξελίσσουν τους στόχους ευεξίας τους.

Πολλές εκπλήξεις και δώρα υψηλής τεχνολογίας περιμένουν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου τις runners, στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης!

 

Χιλιόμετρα με τεχνολογία και στυλ Samsung ξανά στο 8ο Ladies Run!  Ladies ετοιμαστείτε να διαπιστώσετε την αγωνιστική σας πρόοδο. Και βάλτε τα δυνατά σας, οι νικήτριες του αγώνα θα κερδίσουν πολύτιμα, high tech fitness αξεσουάρ από τη Samsung!