Τα gadgets 2022

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ ΜΕ SAMSUNG WEARABLES!

ΣΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ GADGETS ΑΠΟ ΤΗ SAMSUNG!

Τρέχεις και έχεις κουραστεί. Και εκεί που λες να τα παρατήσεις, κάτι ακούγεται! Είναι το “We are the champions” των Queen που αντηχεί δυνατά μέσα από τα SAMSUNG ακουστικά σου και εκεί που έλεγες να τα παρατήσεις, τα ξεχνάς όλα! Και τρέχεις! Τρέχεις ακόμα πιο γρήγορα και τα καταφέρvεις!

Και φέτος, η SAMSUNG, από τη θέση του Χρυσού Χορηγού του ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ, θα βοηθήσει τις φίλες του δημοφιλούς θεσμού να κατακτήσουν τους στόχους τους, παρουσιάζοντάς τους τα πιο χρήσιμα και εντυπωσιακά wearables της φετινής χρονιάς!

Για να μπορεί κάθε lady να ζει και να αθλείται με τον πιο εντυπωσιακά απλό τρόπο. Φορώντας την τεχνολογική πρωτοπορία της Samsung που την βοηθάει να συνεχίζει, να τρέχει και να ξεπερνά τον εαυτό της, κάθε μέρα και σε κάθε αγώνα.

Φυσικά, στον τερματισμό οι πιο γρήγορες Ladies του ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ δεν θα κερδίσουν μόνο το χειροκρότημα και τη δόξα. Γιατί η SAMSUNG θα τις τιμήσει, χαρίζοντάς τους απίθανα high tech / fitness gadgets που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία άσκησης και θα τις βοηθήσουν να πετύχουν ακόμη καλύτερες επιδόσεις!