Τα Gadgets 2016

lifestyle_gear-iconx_white_2p lifestyle_gear-fit2_hand-on-hip_non-tatoo_2pweb s7-edge_gear-fit2_2pweb

 

Η SAMSUNG ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ FIT, ΜΕ ΣΤΥΛ!

 

Το fitness δεν είναι μια περαστική μόδα, αλλά τρόπος ζωής! Γι’ αυτόν το λόγο η Samsung έρχεται με φόρα από τους Ολυμπιακούς του Ρίο για να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινή μας ευεξία.

Με δύο νέα gadgets, τα Gear Fit2 και Gear IconX, τα οποία στοχεύουν να γίνουν οι καλύτεροί σου «συναθλητές» και απαραίτητα fitness αξεσουάρ, η Samsung σε βοηθά να οργανώσεις ουσιαστικά και να συντονίσεις το προπονητικό σου πρόγραμμα, ενσωματώνοντας fun λεπτομέρειες, όλο θηλυκότητα:

Το Gear Fit2 είναι το gadget που θέλει να βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση.  Μπορεί να παρακολουθεί όχι μόνο τον καρδιακό ρυθμό σου, αλλά και τις συνήθειες του ύπνου σου και της διατροφής σου. Διαθέτει Super AMOLED κυρτή και έγχρωμη οθόνη αφής 1,5 ιντσών, για εύκολη παρακολούθηση των προγραμμάτων fitness, ενώ παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις και να απαντάς σε ειδοποιήσεις γραπτών μηνυμάτων, αφήνοντας για λίγο το smartphone στην άκρη. Με ενσωματωμένο GPS και αισθητήρα HRM, για την ακριβή καταγραφή των δεδομένων των δραστηριοτήτων που ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής. Έτσι μπορεί να μετρήσει πόσες σκάλες ανέβηκες αλλά και πόσα squats έκανες στο γυμναστήριο.

Τα Gear IconX με μια πρώτη ματιά μοιάζουν με ασύρματα ακουστικά ψείρες. Και αυτό είναι, με μια σημαντική διαφορά όμως. Έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα δεδομένα της φυσικής σου κατάστασης. Ενεργοποιούνται απλά με την τοποθέτησή τους στα αφτιά και διαθέτουν φωνητικές πληροφορίες σχετικά με την πρόοδό σου στην προπόνηση, χωρίς να χρειάζεται να έχεις πάνω σου κινητό! Παράλληλα, λειτουργούν και ως mp3 player, καθώς αποθηκεύουν έως και 1.000 κομμάτια, για να ακούς τη μουσική που θες ενώ τρέχεις. Συνδυασμένα με το κατάλληλο app από το play store, υποβοηθούν διακριτικά ακόμα και τη στιγμή του διαλογισμού, κατευθύνοντάς σε στο “εσωτερικό σου ταξίδι”, χωρίς τις περισπάσεις των καλωδίων ή άλλων ειδοποιήσεων.

Με αφορμή το Ladies Run, πάρε το καλύτερο αποτέλεσμα με την καλύτερη τεχνολογία. Και μην ξεχάσεις να βάλεις τα δυνατά σου, διότι οι νικήτριες του αγώνα θα κερδίσουν πολύτιμα, high tech αξεσουάρ για fitness από τη Samsung!