Τα μετάλλια 2019

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ

OI NΙΚΗΤΡΙΕΣ του Ladies Run 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου, στην πιο premium παραλία της Αττικής, θα τιμηθούν με βαρύτιμα αναμνηστικά μετάλλια / στεφάνια δια χειρός Valaes, εμπνευσμένα από τον αρχαίο κότινο που προσέφεραν στους νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαιότητα.

ΣΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ της γενικής κατάταξης αλλά και ανα ηλικιακή κατηγορία απονέμονται βαρύτιμα μετάλλια που φέτος είναι φιλοτεχνημένα από τον Κωνσταντίνο Βαλαή. Έναν δημιουργό ταυτισμένο με τη χρυσή ελιά στο χώρο της τέχνης. Και με το πολύτιμο χρυσό στεφάνι της ελιάς από χαλκό και ορείχαλκο που προσφέρεται στις 3 καλύτερες του Ladies Run τα τελευταία χρόνια.

ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ έχουν τιμηθεί οι Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας, της Ελλάδος, και της Κύπρου, οι πρώην Υπουργοί Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς και ο Παύλος Γερουλάνος, ο Μίκης Θεοδωράκης κ.α.


Η ΥΠΕΡΟΧΗ Δήμητρα Ζαχοπούλου ήταν η πρώτη που πρόβαρε τα μετάλλια του φιλανθρωπικού δρομικού event μόνο για γυναίκες, που γίνεται κάθε χρόνο στη Βουλιαγμένη!

ΟΙ BΡΑΒΕΥΣΕΙΣ θα πραγματοποιηθούν και φέτος στον πανέμορφο χώρο της Astir Beach, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού κόλπου.