Το αναμνηστικό

ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ LADIES!

Ένα ακόμη «Prigipo» για τις Ladies μας!

Μετά από 9 χρόνια και μία επιλογή από κομψά αναμνηστικά για όλες τις συμμετέχουσες, στο Επετειακό LADIES RUN 2022 για τα 10 χρόνια του θεσμού του, προσφέρθηκε σε κάθε lady  ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ από την εταιρεία «Prigipo»!

Ξεκινάμε δυναμικά και δημιουργικά τη 2η δεκαετία του LADIES RUN, με το «Prigipo» να αναλαμβάνει ξανά δράση σχεδιάζοντας αποκλειστικά το νέο κόσμημα που θα χαρίσουν σε όλες τις ladies που τρέχουν για καλό σκοπό! Με έμπνευση από όλα όσα καταφέρνουν καθημερινά οι γυναίκες, το Prigipo δημιούργησε φέτος ένα σύμβολο δύναμης που θα συντροφεύσει τις ladies του θεσμού: ένα κόσμημα σε σχήμα σταγόνας που παραπέμπει στον ιδρώτα κάθε προσπάθειας, κάθε στόχου που επιτυγχάνεται, κάθε δυνατής στιγμής!

Tο «Prigipo», είναι το αγαπημένο πλέον αθηναϊκό brand που θέλει να μας θυμίζει να κυνηγάμε τα όνειρα μας. Κοσμήματα φτιαγμένα με αγάπη στο κέντρο της Αθήνας, από ανθρώπους που προσπάθησαν, δοκίμασαν, ξεπέρασαν τα εμπόδια και συνέχισαν, γιατί πάνω απ’ όλα, τους αρέσει… να δίνουν χαρά με τις δημιουργίες τους.