Το Wellness – 2015

 

ΤΟ WELLNESS

ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΕΥΕΞΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ HOLMES PLACE

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, τα Holmes Place, η πιο premium αλυσίδα γυμναστηρίων παγκοσμίως, θα είναι ο αποκλειστικός Συνεργάτης Ευεξίας – Wellness Partner του Ladies Run!  Μια δυναμική ομάδα personal trainers θα δώσουν το παρόν, έτοιμοι να προσφέρουν τόσο «αγωνιστικές» συμβουλές στις δρομείς όσο και ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν τα όρια τους.

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ, οι εξειδικευμένοι προπονητές των Holmes Place θα προσφέρουν ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων, στο γρασίδι του «Astir Palace» χαρίζοντας ταυτόχρονα τόνωση και ξεμούδιασμα. Στο «Ladies Run» δεν τρέχουμε μόνο για την επίδοση, αλλά -κυρίως- για να νιώσουμε όμορφα!

Η HOLMES PLACE, η μεγαλύτερη πολυεθνική στον τομέα του fitness & wellness, πιστή στη φιλοσοφία του Living Well που στηρίζεται σε 3 βασικές αρχές: move well – eat well – live well, προσφέρει ένα μικρόκοσμο ευεξίας σε Health Clubs υψηλών προδιαγραφών, στην Αθήνα, το Μαρούσι και τη Γλυφάδα.

Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ αυτών των τριών σημαντικών παραγόντων της ζωής μας είναι αυτό που κάνει τα Holmes Place Clubs μοναδικά και τα διαφοροποιεί από άλλους συμβατικούς χώρους fitness.

ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ, πετυχαίνουν σημαντικές και μακροχρόνιες αλλαγές στην ποιότητα της ζωής τους, παρέχοντας πάντοτε τις πιο υγιεινές επιλογές και τις πιο σύγχρονες μεθόδους. “Ο βασικός μας στόχος είναι να εμπνέουμε και να βοηθάμε τα μέλη μας ώστε να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής”, υποστηρίζουν τα Holmes, καταλήγοντας: “Τόσο για τη βελτίωση της υγείας όσο και για την απόκτηση της πολυπόθητης ευεξίας, απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!”.

DS_MG_8883