Το Wellness 2016

ΤΟ WELLNESS

ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΕΥΕΞΙΑ ME PILATES BY MANDY PERSAKI

ΣΤΟ 5ο LADIES RUN, το MandyP.Studio pilates and more, είναι ο αποκλειστικός Συνεργάτης Ευεξίας – Wellness Partner: Μια δυναμική ομάδα pilates trainers, με επικεφαλής τη Μάντη Περσάκη, θα είναι μαζί μας προσφέροντας τόσο «αγωνιστικές» συμβουλές στις δρομείς όσο και ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν τα όρια τους.

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ, οι εξειδικευμένοι trainers του MandyP. Studio and more, θα φροντίσουν την ομαλή αποκατάσταση των Ladies, προσφέροντας ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα pilates, στο γρασίδι του «Astir Palace» χαρίζοντας ταυτόχρονα τόνωση και ξεμούδιασμα. Στο «Ladies Run» δεν τρέχουμε μόνο για την επίδοση, αλλά -κυρίως- για να νιώσουμε όμορφα!

Η ΜΑΝΤΗ ΠΕΡΣΑΚΗ διευθύνει τρία pilates studios στα Νότια Προάστια – Νέα Σμύρνη, Άλιμο και Ελληνικό – με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και την αρχή ότι η άθληση είναι διασκέδαση που όλοι πρέπει να απολαμβάνουμε και να αποζητούμε σε κάθε φάση της ζωής μας, καθώς μέσα από αυτή παίρνουμε δύναμη και ώθηση να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας με αισιοδοξία. Στόχος της είναι να προσφέρει το μέγιστο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών ενδυνάμωσης και αποκατάστασης, πετυχαίνοντας ουσιαστικές και μακροχρόνιες αλλαγές στην ποιότητα της ζωής των μαθητών της.