Το Wellness 2017

ΤΟ WELLNESS

ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΕΥΕΞΙΑ ME PILATES BY MANDY PERSAKI

ΣΤΟ 6ο LADIES RUN, για μια ακόμη φορά το MandyP.Studio pilates and more, με μια δυναμική ομάδα pilates trainers και επικεφαλής τη Μάντη Περσάκη, θα είναι ο αποκλειστικός Συνεργάτης Ευεξίας – Wellness Partner.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , οι Ladies θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα pilates από τους εξειδικευμένους trainers του MandyP. Studio and more που θα τους προσφέρει ομαλή αποκατάσταση, τόνωση και ξεμούδιασμα. Στο «Ladies Run» τρέχουμε για να περάσουμε καλά, να ξεπεράσουμε τα όριά μας, να θέσουμε νέα και να μπορούμε να το επαναλάβουμε!

Η ΜΑΝΤΗ ΠΕΡΣΑΚΗ με αρχή ότι η άθληση είναι διασκέδαση που δίνει δύναμη και ώθηση να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα με αισιοδοξία, προσφέρει το μέγιστο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών ενδυνάμωσης και αποκατάστασης και στα τρία pilates studios που διευθύνει στα Νότια Προάστια – Νέα Σμύρνη, Άλιμο και Ελληνικό – με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, πετυχαίνοντας έτσι ουσιαστικές και μακροχρόνιες αλλαγές στην ποιότητα της ζωής των μαθητών της.