Το Wellness 2018

ΤΟ WELLNESS

ΕΥΕΞΙΑ ME PILATES BY MANDY PERSAKI

7 ΧΡΟΝΙΑ LADIES RUN και για μια ακόμη φορά το MandyP.Studio pilates and more, με τη δυναμική ομάδα pilates trainers και επικεφαλής τη Μάντη Περσάκη, θα είναι ο αποκλειστικός Συνεργάτης Ευεξίας – Wellness Partner.

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ TRAINERS, οι Ladies θα πάρουν οδηγίες για ένα καλό ζέσταμα πριν τον αγώνα με περιφορές ώστε να ζεστάνουμε καλά τις αρθρώσεις μας, ισορροπίες για πρόληψη τραυματισμών στις ποδοκνημικές, δυναμικές διατάσεις ώστε να επιμηκυνθούν  οι μυς, πλειομετρικές ασκήσεις και φυσικά μερικές εύκολες ασκήσεις  για έκρηξη.

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ με ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα pilates με διατατικές ασκήσεις από την ομάδας της Μαντη,  οι finishers θα πετύχουν ομαλή αποκατάσταση, τόνωση και ξεμούδιασμα. Γιατί η σωστή αποθεραπεία είναι εξίσου σημαντική με το σωστό τρέξιμο.

Η ΜΑΝΤΗ ΠΕΡΣΑΚΗ μοιράζεται έξυπνες συμβουλές για τον αγώνα:
1. Ενυδατωθείτε σωστά από τις προηγούμενες μέρες
2. Καταναλώστε κάτι ελαφρύ τουλάχιστον 3 ώρες πριν τον αγώνα.
3. Κάντε ένα σωστό ζέσταμα πριν τον αγώνα ώστε να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού.
4. Στο τέλος του αγώνα θα σας περιμένουμε για αποθεραπεία και διατάσεις, για να επιμηκύνετε τις μυικές σας ομάδες και να χαλαρώσετε.

Η άθληση είναι διασκέδαση, δίνει δύναμη και ώθηση να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα με αισιοδοξία και κάνει δυνατό αυτό που μοιάζει αδύνατο. Πάνω σε αυτή τη βάση και με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό,η Μάντη Περσάκη πετυχαίνει ουσιαστικές και μακροχρόνιες αλλαγές στην ποιότητα της ζωής των μαθητών της.

Στα τρία pilates studios που διευθύνει στα Νότια Προάστια – Νέα Σμύρνη, Άλιμο και Ελληνικό – αλλά και στο νέο γυμναστήριο της οικογένειας Pilates by Mandy & more στα βόρεια προάστια και πιο συγκεκριμένα στην Εκάλη – Ν. Ερυθραία, Καστρίτσας 61, η Μάντη και η ομάδα της παρέχουν προγράμματα εκγύμνασης από πτυχιούχους γυμναστές με εξειδίκευση στη μέθοδο pilates, άλλα και άλλα προγράμματα, όπως kickboxing training από τον Αλέξανδρο Νικολαίδη και μυική ενδυνάμωση.
Για περισσότερες πληροφορίες δες στο mandypersaki.gr