Η ADIDAS παρουσιάζει το Energy Running

Ο Sports Partner του φετινού Ladies Run παρουσίασε τη νέα παγκόσμια καμπάνια με πρωταγωνιστές influencers από το Ρίο, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, τη Μόσχα και το Τόκιο

Η adidas παρουσίασε την παγκόσμια καμπάνια της καλώντας τους δρομείς να ενταχθούν στο κίνημα του Energy Running και να κατακτήσουν διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η καμπάνια ξεκίνησε με το online film This is Energy Running.

Το film σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η adidas Running συμπεριλαμβάνει influential runners από πόλεις-κλειδιά σε μια καμπάνια μαζί με παγκόσμιας κλάσης αθλητές, την Αμερικανίδα σπρίντερ Tori Bowie και τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ Warren Weir. Ως ειδικοί στο τρέξιμο, από υπερ-μαραθώνιους και μικρές αποστάσεις μέχρι τη μόδα και το fitness, η Rachel Apollonio από το Ρίο ντε Τζανέιρο, η Sophie Christabel από το Λονδίνο, η Lindsey Calla από τη Νέα Υόρκη, η Julia Korzh από τη Μόσχα και η Tomomi Yuda από το Τόκιο αντιπροσωπεύουν την ποικιλομορφία του κινήματος Energy Running.

«Το Energy Running σημαίνει πολύ περισσότερα από το να δέσεις τα κορδόνια σου και να σπάσεις τα προσωπικά σου ρεκόρ. Energy Running σημαίνει να βάλεις τα δυνατά σου για να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Να ιδρώσεις για να νικήσεις το χρονόμετρο και να ζωγραφίσεις ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σου», δήλωσε ο Adrian Leek, General Manager της adidas Running. «Αυτό το ισχυρό ρόστερ των influencers μαζί με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας που εστιάζουν στο Energy Running, μας συνδέουν με αθλήτριες με ακόμα περισσότερη αυθεντικότητα και αξιοπιστία. Έχουμε ένα ξεκάθαρο στόχο στον οποίο θέλουμε να φτάσουμε και ακολουθούμε μια εντελώς φρέσκια προσέγγιση για να τον πετύχουμε.»

Οι influencers μπορεί να προέρχονται από διαφορετικά background αλλά έχουν όλοι κάτι κοινό: την αγάπη τους για το τρέξιμο και το κοινό τους, αντανακλώντας έτσι τον ταχέως αυξανόμενο αριθμό των γυναικών για τις οποίες το τρέξιμο αποτελεί βασικό κομμάτι της fitness ρουτίνας τους.

Η καμπάνια This Is Energy Running με παρουσία σε Youtube, Instagram, Facebook και Twitter περιλαμβάνει personalized εκδοχές του film που αναδεικνύουν τον κάθε αθλητή και influencer. Καθ’ όλη την διάρκεια της καμπάνιας, το brand θα φιλοξενήσει μια σειρά από Energy Running εκδηλώσεις σε πόλεις-κλειδιά, συμπεριλαμβανομένων των Σαγκάη, Μόσχα, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Βερολίνο και Ρίο ντε Τζανέιρο δίνοντας μια ευκαιρία στους δρομείς να συμμετάσχουν και να ζήσουν το Energy Running.

FW15_UltraBoost_PR_FW_Family_F_1x1

Το Ultra BOOST, το καλύτερο running παπούτσι που προσαρμόζεται αυτόματα στον ρυθμό τρεξίματός σου, επιστρέφει σε νέα χρώματα για άνδρες και γυναίκες. Η επαναστατική επιστροφή ενέργειας, η άριστη εφαρμογή και η μοναδική απορρόφηση κραδασμών έκαναν το Ultra Boost απαραίτητο σε κάθε runner. Δες από κοντά τα νέα χρώματα του Ultra Boost και κάνε δικό σου το παπούτσι που άλλαξε το τρέξιμο για πάντα!
Διαθέσιμο σε όλα τα adidas stores: www.adidas.gr/storefinder

FW15_Boost_PR_APP_LDN_Table_F_1x1

Βρες τα running νέα της adidas στο: Facebook   Twitter   Instagram

03 Sep 2015 no comments