Οι adidas Women προετοιμάζονται για το Ladies Run.

Mια ξεχωριστή εμπειρία σχεδιασμένη αποκλειστικά για όλες τις Ladies!

Λίγο πριν το Ladies Run, μια απίθανη εβδομάδα αφιερωμένη αποκλειστικά στις γυναίκες, από το γυναικείο community της adidas. Οι adidas Women, σε προσκαλούν στο adidas Runbase από τις 9 μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου, για να συμμετέχεις σε μοναδικά runs και workouts υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων Coaches των adidas Runners Athens και ξεχωριστών guest trainers.

Από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, ζήσε μια ξεχωριστή εμπειρία σχεδιασμένη αποκλειστικά για όλες τις Ladies. Ξεκίνα την εβδομάδα σου με ένα δυναμικό run στις 18:30. Επιστρέφοντας στο adidas Runbase στις 20:00, άφησε τη μουσική να σε παρασύρει και δώστα όλα στο ξεχωριστό dance session ειδικά για τις adidas Women από τη χορογράφο & dance trainer Chali Jennings, συνδυάζοντας μοναδικά την κίνηση με το κέφι και την ευεξία.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 18:30, ο παλμός σου θα συγχρονιστεί με εκείνον της πόλης σ’ ένα γυναικείο run στις πιο urban γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, ενώ αμέσως μετά στις 20:00 η Μαρία Λουίζα Βούρου  δείχνει τα μυστικά του pilates σε ένα ιδιαίτερο session για μεγαλύτερη σταθερότητα, δύναμη και ακρίβεια στις κινήσεις σου. Την ίδια ώρα, στο 2ο όροφο του adidas Runbase η Σοφία Ξηροτήρη σε βοηθάει να βελτιώσεις την ευλυγισία, την ισορροπία και τη δύναμή σου, σ’ ένα μοναδικό yoga session.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 17:30, τη σκυτάλη παίρνουν ο Λευτέρης Καλλιτσουνάκης με ένα upbeat session λειτουργικής προπόνησης , ενώ ο Νικόλας Ντάνος κάνει δυναμικό come back για μια special προπόνηση, με έμφαση στην ενδυνάμωση του κορμού και των ποδιών. Ακολουθεί το πιο “glorious” run στις 19:00 και στις 20:00 οι fitVPaddiction θα επικεντρώσουν τις προσπάθειες σου σε σημαντικούς μυς για το τρέξιμο αλλά και την εμφάνισή σου με το Brazilian Ladies Butt για ενδυνάμωση και τόνωση γλουτών.

Καθόλη τη διάρκεια του Ladies Week στο adidas Runbase (Πετμεζά και Φαλήρου 16) θα σε περιμένουν οι beauty experts των ΙΕΚ ΑΚΜΗ με μοναδικά beauty treatments ενώ δεν θα λείπουν και οι διάφορες υγιεινές λιχουδιές που θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις ενέργεια και να κλείσεις κάθε workout απολαυστικά.

Τσέκαρε το πρόγραμμα της Ladies Week και διάλεξε το event που σου αρέσει:

Μπες στο www.adidas.gr/adidasrunners, κλείσε θέση και ζήσε την πιο ξεχωριστή εβδομάδα φτιαγμένη μόνο γυναίκες!

#adidasWomen

#TakeChargeAthens

Βρες τις adidas Women στα social media:

adidasWomen

 @adidasgr  

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε εδώ: http://news.adidas.com/GR

09 Oct 2017 no comments