Ένα online activation που μας κρατά συντροφιά στην καραντίνα!


Το ταξίδι μας ξεκίνησε τον Γενάρη του 2012, από το ladiesrun.gr, την πρώτη ελληνική ιστοσελίδα αποκλειστικά για γυναίκες δρομείς.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του το ladiesrun.gr έχει φιλοξενήσει δεκάδες πορτρέτα από πρωταθλήτριες του στίβου, διάσημες γυναίκες, αλλά και καθημερινά κορίτσια που έχουν κάνει το τρέξιμο τρόπο ζωής.

 

Πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε μια κοινότητα online και ο πρώτος αγώνας τρεξίματος αποκλειστικά για γυναίκες, ήταν η φυσική συνέχεια! Τον Σεπτέμβρη του 2012, οι Ladies έτρεξαν και κατέπληξαν στον Αστέρα, προσφέροντας ένα αξιόλογο ποσό στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για τον αγώνα της ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

LADIES RUN VIRAL – Η NEA ΤΑΣΗ

 

Μετά από μια δεκαετία εκρηκτικής ανόδου των αγώνων δρόμου, η πανδημία του κορωνοϊού βάζει φρένο στις μαζικές εκδηλώσεις.

Ο θεσμός του Ladies Run θα είναι και φέτος δίπλα στις γυναίκες που έχουν κάνει το τρέξιμο τρόπο ζωής, με έναν πρωτότυπο virtual και… viral (!) αγώνα.

Προσφέροντας κίνητρο για προπόνηση, ευκαιρίες για διάδραση στα social media και στηρίζοντας φιλανθρωπικούς σκοπούς με γυναικείο πρόσημο.

Οι Ladies θα τρέξουν με ασφάλεια, στα ομορφότερα σημεία της Αθήνας και όλης της Ελλάδας: Ελάτε να αφήσουμε για λίγο το Virus, και να κάνουμε
το Ladies Run, Viral!

 

LADIES RUN VIRAL – Ο ΑΓΩΝΑΣ

 

Κάθε συμμετέxουσα θα τρέξει σε διαδρομή, ημέρα και ώρα που θα επιλέξει, ενώ θα μπορεί και να βελτιώνει την επίδοση της. Οι επιδόσεις θα ελέγχονται και θα καταχωρούνται απο την εταιρεία που αναλαμβάνει τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Για πρώτη φορά στο θεσμό δίνεται η δυνατότητα και σε άνδρες να συμμετάσχουν, εκτός συναγωνισμού, τρέχοντας για μια Lady.

Τα social media αποκτούν κεντρικό ρόλο κάνοντας τον αγώνα, viral!

LADIES RUN – TΑ SOCIAL MEDIA

Στο φετινό Ladies Run θα ενισχυθεί το virality καθώς οι Ladies θα κάνουν nominate τις φίλες τους στο online challenge!

 

 

fb
vm
pin
inst

 

 

Γνωστές αθλήτριες θα δώσουν τον τόνο δηλώνοντας συμμετοχή μέσα από τα social media.

 

LADIES RUN – SELFIE TIME

 

Το Ladies Run VIRAL δίνει τη δυνατότητα στις συμμετέχουσες να ανεβάζουν branded selfies απευθείας μέσα από το App.

Η προπόνηση, η χαρά της ημέρας του challenge, η εκκίνηση και φυσικά ο τερματισμός με το Virtual μετάλλιο στο στήθος, θα γεμίσουν τα timelines των Ladies δίνοντας τον τόνο για πολλές μέρες.

Πάντα μέσα από την εφαρμογή, θα κάνουν απευθείας share στα social media κάνοντας το Ladies Run… VIRAL!

LADIES RUN – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Σε μια εποχή που η κοινωνία αναζητά εναλλακτικούς τρόπους ενδυνάμωσης, απόδρασης και προσωπικής βελτίωσης, εκατοντάδες γυναίκες θα δώσουν ξανά το παράδειγμα. Θα τρέξουν -νοερά- μαζί, με εφόδιο τη θετική ενέργεια!

5€ απο κάθε συμμετοχή θα διατεθούν στο σωματείο “ΔΕΣΜΟΣ”. Από το 2012 το Ladies Run έχει προσφέρει πάνω απο 25.000€
.

 

2012

Ο πρώτος αγώνας δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες στην Ελλάδα περνά στην ιστορία.


2020

Ελάτε να αφήσουμε για λίγο πίσω μας το Virus, και να κάνουμε το Ladies Run, Viral!


LADIES RUN – ΤΟ APP

 

Πρόκειται για μία customised εφαρμογή της MyLaps, επίσημου χρονομέτρη διεθνών events όπως Ολυμπιακών αγώνων, 24 Hours of Le Mans, Boston Marathon, Ironman Triathlon κ.α.

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα είναι διαθέσιμες στο smartphone του κάθε χρήστη.

Μέσα από το app θα μπορεί η κάθε Lady να βελτιώσει το χρόνο της, κάνει nominate μια φίλη, να κατεβάσει το αναμνηστικό της δίπλωμα κ.α.

Το app είναι διαθέσιμο σε Android (Play Store) και iOS (App Store)

par12-nn