Η κοινότητα

#LADIESRUNGREECE

Οι LADIES «τρέχουν» παντού. Σε όμορφες διαδρομές, σε αγώνες με κοινωνικό μήνυμα και στα social media.

Είτε τρέχεις καιρό, είτε προπονείσαι για τον πρώτο σου αγώνα, είτε ακόμα κι αν τώρα παίρνεις την απόφαση να φορέσεις τα αθλητικά σου και να δοκιμάσεις για πρώτη φορά, για εμάς είσαι αυτή η δυναμική, αποφασιστική γυναίκα που συμμετέχει, δρα και στηρίζει τις γυναίκες που έχουν ανάγκη.  Έλα να βοηθήσουμε μαζί γυναίκες που το έχουν ανάγκη, γεμίζοντας τα social media με όμορφες εικόνες και τα hashtags της διοργάνωσης!

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν το www.ladiesrun.gr, η πρώτη ελληνική ιστοσελίδα αποκλειστικά για γυναίκες δρομείς, ξεκίνησε να… “τρέχει” στις ζωές μας. Πλέον, 11 χρόνια μετά, το ladiesrun.gr έχει φιλοξενήσει πάνω από 200 πορτραίτα γυναικών που αποτελούν έμπνευση για τις αναγνώστριες της σελίδας: προωταθλήτριες στίβου, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο, γυναίκες που αγαπούν το τρέξιμο και μοιράζονται με όλους εμάς τα μυστικά τους, τα κίνητρά τους, την αγάπη τους για το ξεχωριστό αυτό δρομικό κίνημα.

Πολύ γρήγορα, η Facebook page του LADIES RUN, (www.facebook.com/ladiesrungreece) έγινε η πλατφόρμα ενημέρωσης και επικοινωνίας για πάρα πολλές γυναίκες που συνδύαζαν την επιθυμία για άθληση με θέματα στήριξης της γυναικείας ενδυνάμωσης που εξελισσόταν και μεγάλωνε όλα αυτά τα χρόνια. Το ίδιο και στο Instagram (www.instagram.com/ladiesrungreece) όπου μπορεί κανείς να βλέπει την προετοιμασία που θα δώσει ακόμα ένα κίνητρο στις γυναίκες να συμμετάσχουν στις 29 Οκτωβρίου στο LADIES RUN.

Ακολούθησε το κίνημα LADIES RUN! Ανέβασε κι εσύ φωτογραφίες και βίντεο από την προετοιμασία σου με τα hashtag #ladiesrungreece. Δώσε το στίγμα σου με τη συμμετοχή σου και κάνε share την εμπειρία που θα κάνει καλό σε όλους και όλες. Από την αρχή της προετοιμασίας σου, μέχρι το τέρμα!