Το Official Drink

Arla Protein: Η καλύτερη επιλογή  για όλους όσοι αθλούνται και ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής με χαμηλά λιπαρά.

Και φέτος τα μοναδικά προϊόντα Arla Protein θα προσφέρουν extra boost σε όλες τις Ladies μετά τον τερματισμό τους!

H Arla Protein θα είναι σύμμαχος μας για ακόμα μια χρονιά, για να προσφέρει σε όλες τις συμμετέχουσες του αγώνα τα γευστικά και θρεπτικά ροφήματά της που θα ενισχύσουν στον οργανισμό και τις επιδόσεις των Ladies.

Tα Arla PROTEIN είναι μια σειρά γευστικών και θρεπτικών ροφημάτων γάλακτος, για ανθρώπους που δε μένουν ποτέ ακίνητοι και χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους. Επιπλέον η προϊοντική σειρά Arla PROTEIN περιλαμβάνει επιδόρπια γάλακτος, cottage cheese, κίτρινο τυρί σε φέτες με 5%λιπαρά καθώς και την νέα σειρά των Arla PROTEIN Puddings σε 3 υπέροχες γεύσεις: Σοκολάτα, Αλατισμένη Καραμέλα και Φουντούκι Latte.

Με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και με ελάχιστα λιπαρά, τα προϊόντα Arla PROTEIN φτιάχνονται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά και είναι ένας απλός τρόπος να τονίσετε το γυμνασμένο κορμί σας, να διαμορφώσετε ή να διατηρήσετε το ιδανικό βάρος για εσάς, συνδυάζοντας τα με άσκηση.

Μια συσκευασία από το ρόφημα γάλακτος 500g, περιέχει 25g φυσικής πρωτεΐνης γάλακτος και συμβάλει σημαντικά στο να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της προπόνησής σας, παραμένοντας πάντα σε φόρμα και λαμβάνοντας σωματική (& ψυχική) δύναμη μετά από κάθε πρόγραμμα άσκησης ή από οποιαδήποτε άλλη δυναμική στιγμή μες στην ημέρα.

Όλα τα προϊόντα Arla Protein περιέχουν φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και φυσικά συστατικά και είναι κατάλληλα σε συνδυασμό με αθλητική δραστηριότητα, να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ή και να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα. 

Τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να πετύχετε τους στόχους σας, μέσα από μια ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.