Ο αγώνας

LADIES RUN 2023: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ 11Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ LADIES

11 Χρόνια τρέχουμε μαζί και προσφέρουμε χαμόγελα και αλληλεγγύη!

Ο ετήσιος αγώνας δρόμου που έγινε θεσμός, επιστρέφει για 11η χρονιά. Πιστοί στο ραντεβού μας, φέτος και πάλι μοιραζόμαστε χιλιόμετρα χαράς, προσφοράς, δύναμης, πίστης και στήριξης. Από τις γυναίκες, για τις γυναίκες. Το LADIES RUN, σταθερά από το 2012 φέρνει κοντά χιλιάδες ladies, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης και τις παρακινεί να ανακαλύψουν τα όριά τους, να διασκεδάσουν αλλά και να εμπνεύσουν, προσφέροντας σε ευπαθείς ομάδες, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Έχοντας προσφέρει μέχρι σήμερα πάνω από 33.000€, με 5 ευρώ μείον ΦΠΑ από κάθε συμμετοχή, η ιστορία του LADIES RUN έχει αποδείξει έμπρακτα πως οι γυναίκες όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους μπορούν να πετύχουν όλα όσα θέλουν! Το 2022 γιορτάσαμε 10 χρόνια LADIES RUN, υποσχόμενοι πως κάθε χρόνο θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά, καινοτομώντας και προσφέροντας όλο και περισσότερες εκπλήξεις και εμπειρίες, στον πιο…θηλυκό αγώνα της χώρας.

Η νέα δεκαετία θα είναι πολλά υποσχόμενη καθώς ξεκινάει με μία νέα καινοτομία, την επέκταση των συμμετοχών στην ηλικιακή κατηγορία 15, 16 και 17 ετών! Η νέα εποχή του LADIES RUN βρίσκει και φέτος το πλήθος των υπέροχων κυριών που συμμετέχουν, να εκκινεί από την Astir Beach και να διανύει την πλέον όμορφη διαδρομή, στις 10:00 π.μ. την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, απολαμβάνοντας πολλά από τα πιο εντυπωσιακά «κάδρα» της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Οι δρομείς θα διανύσουν την απόσταση ξεκινώντας και τερματίζοντας στην είσοδο της Astir Beach, με την διαδρομή να περνάει για πρώτη φορά από την ανανεωμένη Astir Marina, ενώ οι απονομές θα διεξαχθούν στην παραλία. Όπως κάθε χρόνο, από την προηγούμενη ημέρα, θα λειτουργεί στην Astir Beach η γραμματεία του LADIES RUN.

Τα 5 χιλιόμετρα της πανέμορφης διαδρομής θα χρονομετρηθούν, όπως παραδοσιακά συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια, με τα ηλεκτρονικά τσιπάκια της εξειδικευμένης εταιρείας MyLaps, που εγγυάται τα αποτελέσματα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Παρών και επιβλέπων θα είναι και φέτος ο 7 φορές πρωταυλητής Ελλάδας στο μαραθώνιο, Νίκος Πολιάς, «βετεράνος» πια του LADIES RUN, για να συντονίζει ως υπεύθυνος του αγωνιστικού κομματιού τη χρονομέτρηση και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων.

Μαζί μας όπως όλα αυτά τα χρόνια και οι πολύτιμοι εθελοντές στους σταθμούς ανεφοδιασμού κι όπου αλλού θα χρειαστούν βοήθεια ή στήριξη οι δρομείς, προσφέροντας νερό αλλά και θετική ενέργεια, τα πιο πλατιά τους χαμόγελα, εμψυχώνοντας τις ladies.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τους διαχρονικού υποστηρικτές του LADIES RUN:

Τη δημοτική αρχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και σε όλους τους δημότες,

Τη διοίκηση της Τροχαίας Ελληνικού,

Τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Βουλιαγμένης,

Τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών,

Τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης,

για την πολύτιμη συνδρομή τους.