Η ασφάλεια

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ERGO ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ, ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Το να τρέχεις χαρίζει ελευθερία. Κάθε βήμα σε κάνει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση. Σε φέρνει πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός ακόμα στόχου. Τρέχεις και αφήνεις πίσω σου κάθε αρνητική σκέψη, ό,τι σε προβληματίζει, ό,τι σε βαραίνει.

Στόχος μας στο LADIES RUN, είναι οι ladies να ευχαριστιούνται κάθε στιγμή και να τερματίσουν τα 5 χιλιόμετρα, χωρίς να τις απασχολεί τίποτα άλλο, πέρα από το να απολαύσουν την υπέροχη διαδρομή της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Για το λόγο αυτό, κάθε χρόνο, έχουμε δίπλα μας την ERGO, πολύτιμο συνεργάτη του LADIES RUN από την πρώτη μέρα. Φέτος η ERGO αγκάλιασε την πρωτοβουλία για την επέκταση στην νέα ηλικιακή κατηγορία συμμετεχόντων 15 ετών και άνω και θα είναι κοντά τους σε κάθε βήμα!

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής στο LADIES RUN, κάθε δρομέας ασφαλίζεται αυτόματα, με την κάλυψη του προσωπικού ατυχήματος και της αστικής ευθύνης- με την εγγύηση της ERGO. Για να τρέχουμε μαζί, με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Η ΕRGO αγαπάει το τρέξιμο και στηρίζει σταθερά και το LADIES RUN. Γι’ αυτό και βρίσκεται δίπλα στις δρομείς με κάθε τρόπο. Εκτός από την έμπρακτη βοήθεια που έχουμε εισπράξει και επιβεβαιώσει από το 2012 κι εμείς μαζί της, η ERGO είναι επίσης και ο ασφαλιστικός εταίρος του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην Astir Beach η ERGO θα φροντίσει και για τα προσωπικά σας αντικείμενα: Προσφέροντάς σας ένα όμορφο και πρακτικό drawstring backpack και ένα μεγάλο αυτοκόλλητο με τον αριθμό σας για να το εμπιστευτείτε στην υπηρεσία φύλαξης και να το ξαναβρείτε γρήγορα και με ασφάλεια, μετά τον αγώνα.