Το T-shirt

Το επίσημο t-shirt του LADIES RUN δωρεάν με κάθε εγγραφή!

Μετά το επετειακό t-shirt για τα 10 χρόνια του LADIES RUN, που όλες οι ladies λάτρεψαν πέρσι, για ακόμα μια φορά ετοιμάσαμε κάτι ξεχωριστό!

Και στο 11ο LADIES RUN, το running t-shirt παρέχεται σε όλες τις συμμετέχουσες δωρεάν, εξασφαλίζοντας την πιο ολοκληρωμένη δρομική εμπειρία. Δίνοντας, όπως πάντα έμφαση στην καινοτομία, φροντίζουμε κάθε χρόνο να σας παρέχουμε t-shirt που προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και κίνητρο για να απολαύσετε το run στο μέγιστο βαθμό!

Φέτος, επιστρέφει στη δρομική οικογένεια του LADIES RUN η Intersport, Sports Partner του αγώνα, και μαζί ετοιμάζουμε ένα ξεχωριστό running t-shirt που θα…χρωματίσει την Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Εδώ και χρόνια, στόχος της INTERSPORT είναι να εμπνέει, να εξυπηρετεί και να συνδέει τους ανθρώπους που η άθληση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους αλλά και ανθρώπους που αποφασίζουν να ξεκινήσουν τώρα ένα σπορ. Βασική της προτεραιότητα είναι να φέρει τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, πιο κοντά στο άθλημα που αγαπούν και να απογειώσουν τις αποδόσεις τους μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα,  διαθέσιμα στα καταστήματά της αλλά και στο www.intersport.gr

Πιστή στο στόχο της και συνεχίζοντας τη συνεργασία μας από το 2019, επανέρχεται στο φετινό LADIES RUN ως Sports Partner, συμμετέχοντας ενεργά με τη δημιουργία του τεχνικού running Τ-shirt για τις Ladies αλλά και τη δημιουργία των Τ-shirts για τους εθελοντές μας!