Τα gadgets

LADIES RUN ΚΑΙ SAMSUNG ELECTRONICS HELLAS, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΔΡΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Τα νέα wearables του οικοσυστήματος Samsung Galaxy για το 2023

Με το νέο smartphone, Galaxy Z Flip5, και τα καινούρια wearables, Galaxy Watch6, της Samsung, οι Ladiesαποκτούν μια νέα running εμπειρία!

Η Samsung Electronics Hellas υποστηρίζει για 7η συνεχή χρονιά το Ladies Run, ως Χρυσός Χορηγός, δίνοντας την ευκαιρία στις συμμετέχουσες να ανακαλύψουν τις πρόσφατες προσθήκες του οικοσυστήματος Galaxy για ακόμα πιο απολαυστική running εμπειρία.

Ο λόγος για το νέο αναδιπλούμενο smartphone, Galaxy Z Flip5, και τη σειρά smartwatch Galaxy Watch6 που καταγράφει όλα τα δεδομένα προπόνησης και ευεξίας.

 

Η σειρά Galaxy Watch6 είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για το tracking της προπόνησης. Το νέο Galaxy Watch6, παρέχει πολλά περισσότερα εκτός της δυνατότητας να καταγράφεις τα βήματα σου ή να ελέγχεις τους καρδιακούς σου παλμούς. Η σειρά έρχεται με νέες λειτουργίες για να κάνει την προπόνηση μια προσωποποιημένη εμπειρία, βασισμένη στις δικές σου ανάγκες. Χάρη στη λειτουργία «Εξατομικευμένη Ζώνη Καρδιακού Ρυθμού» μπορείς να ορίσεις το κατάλληλο για εσένα επίπεδο έντασης του τρεξίματος. Με τις λειτουργίες Track Run και Custom Workouts, το πρόγραμμα της προπόνησής σου είναι πλέον κυριολεκτικά στο χέρι σου. Και αν είσαι λάτρης του fitness, με τη λειτουργία «Σύνθεση Σώματος» (Body Composition) καταγράφεις βασικά βιομετρικά στοιχεία, όπως μετρήσεις για τους μύες, το μεταβολικό ρυθμό ή το ποσοστό νερού και λίπους στο σώμα σου, ώστε να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τις καθημερινές σου συνήθειες.

Αν μάλιστα συνδέσεις το Galaxy Watch6 σου με το Galaxy Z Flip5 smartphone σου, τότε η εμπειρία του smartwatch μεταφέρεται στο smartphone. Με τα widgets της καθημερινής δραστηριότητας και του tracking των βημάτων σου, μπορείς να έχεις τον έλεγχο της ρουτίνας σου και των συνηθειών σου. Αν ψάχνεις έναν πιο creative τρόπο να απολαμβάνεις την πρόοδο των προπονήσεων σου, μπορείς να καταγράψεις τις κινήσεις σου στερεώνοντας το Flip σου σε FlexCam για σταθερές selfies/video, ή βγάζοντας selfies μετά την προπόνηση χωρίς καν να ανοίξεις το κινητό σου.

Για ακόμη μια χρονιά, εκτός από τη διοργάνωση, η Samsung Electronics Hellas θα στηρίξει τις πιο γρήγορες Ladies επιβραβεύοντας τους με fitness και high-tech gadgets, για να κάνει ακόμα πιο διασκεδαστική την «κούρσα» τους προς ακόμα πιο αποτελεσματικά workouts.