Η διαδρομή

11 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Επιστρέφουμε, για να τρέξουμε ακόμα μια φορά την ομορφότερη διαδρομή!

Δίπλα στη θάλασσα, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι Ladies θα απολαύσουν για ακόμα μια χρονιά την αγαπημένη τους διαδρομή και θα παρασυρθούν να βγουν από το comfort zone τους και να ζήσουν δυνατές συγκινήσεις, σε μια μοναδική δρομική εμπειρία!

Η διεθνούς φήμης Astir Beach, η πιο premium παραλία της Αττικής, ως official hub και φέτος ανοίγει τις πύλες της για να φιλοξενήσει τις πιο δυναμικές γυναίκες δρομείς, σ’ έναν αγώνα για καλό σκοπό!

Την Κυριακή 29/10/23 στην Astir Beach εκατοντάδες γυναίκες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τα 5 ομορφότερα χιλιόμετρα, σε αυτόν τον κρυφό, μικρό παράδεισο στην άκρη της πόλης.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του Ladies Run θα φιλοξενηθούν και φέτος μπροστά ακριβώς από την Astir Beach, ενώ από τo Σάββατο 28/10, θα λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του official hub και η γραμματεία της διοργάνωσης.

Φέτος, η διαδρομή θα περάσει μέσα από την εντυπωσιακή, ανακαινισμένη Astir Marina με τις συμμετέχουσες να είναι από τις πρώτες που θα διανύσουν την ολοκαίνουργια μαρίνα!

Το ρυθμό θα δίνει η DJ Μαρία Παπιδάκη που θα μας «ανεβάζει» με τις μουσικές επιλογές αλλά και την θετική της ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του event.

Αμέσως μετά τον τερματισμό, στην ειδυλλιακή Astir Beach θα στηθεί το καθιερωμένο beach party, που θα δώσει τον τόνο της ημέρας στα social media!