Ο αγώνας 2014

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

TΟ LADIES RUN, δεν είναι άλλος ένας αγώνας δρόμου. Είναι ένα “κίνημα” ομορφιάς και αισιοδοξίας κόντρα στην κατήφεια της εποχής.

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ τρέχουν με σκοπό να εμπνεύσουν αλλά και να στηρίξουν άλλες γυναίκες. Χάρη στη συμμετοχή τους στον αγώνα και μέσω του φιλανθρωπικού σωματείου ΔΕΣΜΟΣ, προσφέρουν βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες γυναικών.

Ο ΑΓΩΝΑΣ θα λάβει χώρα φέτος στις 10 το πρωί της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου, στο ομορφότερο ίσως σημείο της Αττικής, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

ΟΙ LADIES θα αγωνιστούν σε δύο αποστάσεις (5&10χλ.) που θα έχουν ως αφετηρία και τερματισμό το εμβληματικό συγκρότημα του Αστέρα.

ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, η έναρξη, ο τερματισμός, οι απονομές καθώς και η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκονται εντός του παραδεισένιου συγκροτήματος του Astir Palace.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ θα χρονομετρηθεί με ηλεκτρονικό τσιπάκι από την εταιρεία MyLaps που εγγυάται τα αποτελέσματα του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

O 7 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας στο μαραθώνιο, Νίκος Πολιάς, θα είναι παρών στον αγώνα για να επιβλέψει τη χρονομέτρηση και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων.

ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ εθελοντές θα εμψυχώνουν τις δρομείς προσφέροντας νερό Contrex και «φορώντας» το καλύτερό τους χαμόγελο!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ, οι personal trainers των Holmes Place, προσκαλούν όλες τις δρομείς σε ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων αποθεραπείας στο γρασίδι του Αστέρα.

agonas3

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:

Τη δημοτική αρχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και ολους τους δημότες,
Τη διοίκηση της Τροχαίας Ελληνικού,
Τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Βουλιαγμένης,
Τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών,

Για την πολύτιμη συνδρομή τους.