ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ

«Tρέχω, γιατί όλα είναι δρόμος!»

Μιρέλα Πάχου
 

Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, δικηγόρος

Photo: Παναγιώτης Γιαννούτσος – taphteam

 

Με λένε Μιρέλα και κατάγομαι από τη Ρόδο. Ήρθα στην Αθήνα τη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων για να σπουδάσω Νομική. Τελικά έγινα δικηγόρος, αλλά παράλληλα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Σήμερα δραστηριοποιούμαι και στους δύο χώρους, της μουσικής και της νομικής επιστήμης.

 Η άθληση με βοηθά να διατηρώ μία καλή φυσική κατάσταση και μου δίνει ενέργεια και αισιοδοξία. Αθλούμαι για να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου. Και τρέχω, γιατί όλα είναι δρόμος!

Όταν είμαι κουρασμένη το τρέξιμο είναι συχνά μονόδρομος. Ξέρω ότι όταν επιστρέψω, θα έχω καλύτερη διάθεση και περισσότερη ενέργεια. 

Τρέχω πάντα με μουσική αλλά και με τα αγαπημένα μου podcast τον τελευταίο καιρό. Στο τρέξιμο με “ρίχνουν” πολλά και διάφορα.. μία κακή είδηση, ο μουντός καιρός, η κούραση, το άγχος. Ευτυχώς το ίδιο εύκολα με ανεβάζουν οι θετικές σκέψεις, τα όμορφα τραγούδια και οι ηλιόλουστες μέρες.

Δεν υπάρχει κάποιο σταθερό, επαναλαμβανόμενο μοτίβο σκέψεων όταν τρέχω μεγάλες αποστάσεις. Άλλοτε συμβαίνει μία ατελείωτη ροή από σκέψεις και άλλοτε το μυαλό απλά χαλαρώνει και αποφορτίζεται.

Το αγαπημένο μου υγιεινό σνακ; Οι ρυζογκοφρέτες με σοκολάτα! Η «γουρουνιά» που επιτρέπω στον εαυτό μου αν διανύσω αρκετά χιλιόμετρα είναι τα πατατάκια με ξύδι!

Έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα Barefoot στις υπέροχες αμμώδεις παραλίες της Ρόδου.

28 Oct 2023 no comments