Η διαδρομή 2016

THE LEGEND RACES ON ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

«ΑΣΤΕΡΙΑ» ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

«ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» είχε δηλώσει πρόσφατα στο www.andro.gr ο ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης. Θα συμφωνήσουμε μαζί του και θα συμπληρώσουμε ότι είναι υπέροχο να τρέχεις σε μια διαδρομή που περνάει τόσο δίπλα από τη θάλασσα όσο και μέσα από τα πεύκα. Γιατί αυτό προσφέρει το Astir Palace, με μια σειρά ακόμα exclusive υπηρεσιών, αφού φιλοξενεί το LadiesRun απο ιδρύσεως του θεσμού.

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ξενοδοχειακό συγκρότημα της Βουλιαγμένης, μετά από  4 επιτυχημένες διοργανώσεις του LadiesRun (από το 2012 έως το 2015) ανοίγει και πάλι φέτος τις πύλες του για να φιλοξενήσει τις γυναίκες δρομείς σ’ έναν αγώνα για καλό σκοπό!

diadromi

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ των ενοίκων του Westin Athens και του Arion Resort είναι ότι το «κρατίδιο» του Αστέρα προσφέρει ορισμένες από τις ωραιότερες διαδρομές για τρέξιμο στην Αττική.

ΣΤΙΣ 16/10/16 εκατοντάδες γυναίκες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να το επιβεβαιώσουν όταν ξαναβρεθούν σ’ αυτό τον κρυφό παράδεισο δίπλα στην πόλη.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ θα δοθεί εντός του Αστέρα μπροστά στο Arion Resort που θα φιλοξενεί από το Σάββατο 15/10 και τη γραμματεία του αγώνα.

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα τρέξουν μέσα από τους πευκόφυτους δρόμους του συγκροτήματος και θα εξέλθουν από τη δεύτερη είσοδο με κατεύθυνση νότια.

ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ του Λαιμού της Βουλιαγμένης (σημείο ενδιάμεσης χρονομέτρησης) θα υπάρχει αναστροφή και αντίστροφη πορεία επί της Απόλλωνος, ως την πανέμορφη Astir Marina.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ μέσα από τη μαρίνα δίπλα στα σκάφη και από εκεί αναστροφή στο ύψος του Ν.Ο.Β και επιστροφή στον Αστέρα μέσω της κεντρικής εισόδου, ολοκληρώνοντας εντός του συγκροτήματος την απόσταση των 5 χλμ. (επί δύο για τα 10 χλμ.).

Ladies-Run-map2

 

ΤΟ ΡΥΘΜΟ στο event θα δίνει η DJ Μαρία Παπιδάκη που θα μας «ανεβάζει» με τις μουσικές  επιλογές αλλά και την θετική της ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΣΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ARION RESORT, πριν και μετά τον αγώνα θα μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε ειδική τιμή.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, κατά τη διάρκεια του Ladies Run, θα λειτουργεί τo Westin kids club. Για παιδιά 2-12 ετών, από τις 10.00-13.00, με παιχνίδια όπως σκυταλοδρομίες, διελκυστίνδα, παιχνίδια στόχου, και άλλα πολλά.

Περισσότερες πληροφορίες για το Westin kids club

westin

Το Westin Kids Club βρίσκεται κοντά στον τερματισμό, πάνω από το χώρο των απονομών.