Η διαδρομή 2017

6Η ΕΚΔΟΣΗ “Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ”

ΣΤΗΝ 6Η ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟ LADIES RUN ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ.  Η πολλά υποσχόμενη γνωστή διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, στην καρδιά της Ελληνικής ριβιέρας, που κάνει την καρδιά των δρομέων να ανεβάζει παλμούς στις ανηφόρες και γεμίζει τα μάτια τους όμορφες εικόνες αλλάζει αφετηρία και τερματισμό.

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ξενοδοχειακό συγκρότημα της Βουλιαγμένης ανανεώνεται και μαζί ανανεώνεται και το Ladies Run. Μετά από 5 δυνατές εκκινήσεις και αντίστοιχους συγκινητικούς τερματισμούς στο φιλόξενο Arion Resort φέτος ανοίγει τις πύλες της η Astir Beach για να φιλοξενήσει τις γυναίκες δρομείς σ’ έναν αγώνα για καλό σκοπό!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10/17 ΣΤΗΝ ASTIR BEACH εκατοντάδες γυναίκες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τα 5 ομορφότερα χιλιόμετρα, σε αυτόν τον κρυφό, μικρό παράδεισο στην άκρη της πόλης.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ του αγώνα θα φιλοξενηθεί φέτος στην Astir Beach, ενώ από τo Σάββατο 21/10, θα λειτουργεί εκεί και η γραμματεία του αγώνα.

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα ξεκινήσουν από την είσοδο της  Astir Beach με κατεύθυνση προς το Λαιμό. Θα εισέλθουν από την κύρια είσοδο στους πευκόφυτους δρόμους του συγκροτήματος που βρίσκεται σε ανακατασκευή και θα εξέλθουν με κατεύθυνση νότια.

ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ του Λαιμού της Βουλιαγμένης (σημείο ενδιάμεσης χρονομέτρησης) θα υπάρχει αναστροφή και αντίστροφη πορεία επί της Απόλλωνος, ως την πανέμορφη Astir Marina.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ μέσα από τη μαρίνα, δίπλα στα σκάφη και από εκεί επιστροφή στην Astir Beach μέσω της κεντρικής οδού, ολοκληρώνοντας για φέτος αποκλειστικά μόνο την απόσταση των 5 χλμ.

ΤΟ ΡΥΘΜΟ στο event θα δίνει η DJ Μαρία Παπιδάκη που θα μας «ανεβάζει» με τις μουσικές  επιλογές αλλά και την θετική της ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ASTIR BEACH θα μπορείτε μετά τον αγώνα να χαλαρώσετε στα καταγάλανα νερά της.