Η διαδρομή 2022

10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Μετά από δυο δύσκολους χειμώνες, ο ομορφότερος αγώνας επιστρέφει, στην πιο premium παραλία της Αττικής για να γιορτάσει τα 10 χρόνια Ladies Run!

Μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, δοκιμάζει αντοχές και πνευμόνια, παρασύροντας τις Ladies να βγουν από το comfort zone τους και να ζήσουν δυνατές συγκινήσεις, σε μια μοναδική δρομική εμπειρία!

Η ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ASTIR BEACH ως official hub και φέτος ανοίγει τις πύλες της για να φιλοξενήσει τις πιο δυναμικές γυναίκες δρομείς, σ’ έναν αγώνα για καλό σκοπό!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10/22 ΣΤΗΝ ASTIR BEACH εκατοντάδες γυναίκες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τα 5 ομορφότερα χιλιόμετρα, σε αυτόν τον κρυφό, μικρό παράδεισο στην άκρη της πόλης.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ του Ladies Run θα φιλοξενηθούν και φέτος μπροστά ακριβώς από την Astir Beach, ενώ από τo Σάββατο 15/10, θα λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του official hub και η γραμματεία της διοργάνωσης.

 

ΤΟ ΡΥΘΜΟ θα δίνει η DJ Μαρία Παπιδάκη που θα μας «ανεβάζει» με τις μουσικές επιλογές αλλά και την θετική της ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του event.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ, στην ειδυλλιακή Astir Beach θα στηθεί το καθιερωμένο beach party, που θα δώσει τον τόνο της ημέρας στα social media!