Η παραλία 2022

Το LADIES RUN ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 10 στην πιο θρυλική παραλία, την Astir Beach!

Η Astir Beach δεν είναι μια οποιαδήποτε παραλία. Όπως και το LADIES RUN δεν είναι απλώς ένας θεσμός. Είναι ένα Lifestyle event που απευθύνεται σε ξεχωριστές γυναίκες, προσελκύει premium brands, έχει μια ξεχωριστή αισθητική και φυσικά δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί πουθενά αλλού πέραν από την Astir Beach, που είναι η πλέον διάσημη και γεμάτη ιστορίες παραλία της Αττικής, με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Αυτή η παραλία που είναι γεμάτη αναμνήσεις και συγκινήσεις, είναι από το 2017 το official hub του LADIES RUN και θα είναι το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσουμε το ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ.

Σχεδιασμένη το 1959 από τον διάσημο αρχιτέκτονα Κώστα Βουτσινά, για να είναι η πιο ξεχωριστή, κοσμοπολίτικη, πολύχρωμη παραλία και σημείο «αναφοράς» όχι μόνο για την περιοχή, αλλά για ολόκληρη την Αττική. Οι καμπάνες, οι ξαπλώστρες, η περίφημη σχολή σκι που θα εγκαινιαστεί λίγα χρόνια αργότερα το 1966, θα γίνουν οι αφορμές για την ελίτ που ψάχνει την καλύτερη παραλία στην πόλη, να περάσει ώρες, μέρες και νύχτες στην Astir Beach. Διάσημες Ladies όπως η Τζόαν Κόλινς, η Μπριζίτ Μπαρντό, η Χριστίνα Ωνάση, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πέρασαν από εκεί και γέμισαν την παραλία με λάμψη, ιστορίες και μυστικά.

Είναι και πάλι η σειρά για τις σύγχρονες Ladies, τις δρομείς του LADIES RUN, να «λάμψουν» στο πιο «λαμπερό» από τα «πετράδια του στέμματος» της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022, στις 10:00π.μ. η παραλία της Astir Beach θα υποδεχτεί το πιο hot event του φθινοπώρου, το ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ! Πρωταθλήτριες του στίβου, διασημότητες, bloggers, καθημερινά κορίτσια, γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης δίνουν run-τεβού στην Astir Beach και ομορφαίνουν τρέχοντας την Αθηναϊκή Ριβιέρα ενώ με τη συμμετοχή τους βοηθούν ευπαθείς ομάδες γυναικών.