Η προθέρμανση 2022

Η Εθνική Τράπεζα μας βάζει στο ρυθμό του αγώνα με την Σπυριδούλα Καρύδη.

Ζήστε την εμπειρία του Ladies Run με την υπογραφή της Εθνικής Τράπεζας, κάνοντας την προθέρμανση απόλαυση, με τις ιδανικές ασκήσεις για τρέξιμο από την Σπυριδούλα Καρύδη: Η Σπυριδούλα θα προετοιμάσει τις συμμετέχουσες με εξειδικευμένες ασκήσεις προθέρμανσης πριν ξεκινήσουν τη διαδρομή, ώστε να αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς, με διατατικές ασκήσεις, ισομετρικές και εκρηκτικές για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

H Σπυριδούλα αφιερώθηκε από μικρή στο άλμα εις τριπλούν, στο οποίο και διακρίνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Γεννημένη το 2001 στην Κέρκυρα, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο άθλημά της στην ηλικία της, ενώ πρόσφατα μπήκε στην κορυφαία 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης.
Συνδυάζει με επιτυχία τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές (Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών), ενώ επόμενος στόχος της είναι να αποτελέσει μέλος της εθνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

 

Η Εθνική Τράπεζα διπλασιάζει την προσφορά σου στο σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Η Εθνική Τράπεζα δυναμώνει το μήνυμα αλληλεγγύης που θα στείλουμε στις 16/10: Όπως κάθε χρονιά, τo Ladies Run διαθέτει 5 ευρώ (μείον ΦΠΑ) από κάθε συμμετοχή, για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ (desmos.org), για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών. Μάλιστα, εάν πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, η Εθνική Τράπεζα θα προσφέρει επιπλέον 5 ευρώ, διπλασιάζοντας την προσφορά!