Η υγεία 2022

 

Όταν ο προορισμός είναι η υγεία το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική δείχνει το δρόμο… και «τρέχει» μαζί μας στο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ

Το ΙΑΣΩ, ένας θεσμός της υγείας για ladies, θα στηρίξει και φέτος το  LADIES RUN με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, γιορτάζοντας μαζί την επέτειο των 10 χρόνων.

Συγκεκριμένα, το εξειδικευμένο προσωπικό και το πλήρως επανδρωμένο ασθενοφόρο θα βρίσκονται στον χώρο της διοργάνωσης για να νιώθουν οι συμμετέχουσες ασφαλείς και σίγουρες ότι, αν χρειαστεί, θα τους προσφερθεί η ιατρική φροντίδα ανά πάσα στιγμή.

Και αυτό γιατί με το ΙΑΣΩ έχουμε τον ίδιο στόχο. Να στηρίξουμε και να φροντίσουμε τος γυναίκες. Από το 1996 που ιδρύθηκε, αναπτύσσεται σταθερά και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους Ιατρικούς Ομίλους στη χώρα μας, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του και επενδύοντας σε τεχνολογίες αιχμής.

Μαζί λοιπόν με το ΙΑΣΩ, θα «τρέξουμε» με ασφάλεια και αυτό το LADIES RUN.

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική αναπτύσσει γενικές ιατρικές υπηρεσίες καλύπτοντας τις ανάγκες  υγείας σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικιακής ομάδας. Εξοπλισμένη µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, σε άνετες και σύγχρονες εγκαταστάσεις και στελεχωμένη με έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας.

 

Πρόληψη & Διάγνωση

Έχοντας ως γνώμονα ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική έχει αναπτύξει Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up.

Όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται  στο Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων και στο Τμήμα των Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, τα οποία έχουν εδραιωθεί για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, το εύρος των εξετάσεων που προσφέρουν και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης και της ιατρικής και με την τεχνογνωσία του Ομίλου ΙΑΣΩ, τα εξειδικευμένα πακέτα healthUp του τμήματος Check-Up, καλύπτουν κάθε ανάγκη για προληπτικό έλεγχο και απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Προγραμματίστε άμεσα το ραντεβού σας στο Τμήμα Check-Up και δώστε ένα Up στην υγεία σας.

 

Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών 24/7/365

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική λειτουργεί καθημερινά και σε 24ωρη βάση με στόχο την κάλυψη όλων των περιστατικών που χρήζουν επείγουσα ιατρική περίθαλψη, δηλαδή έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση εκτάκτων ή οξέων προβλημάτων υγείας.

Είναι στελεχωμένο με προσωπικό εξειδικευμένο και πεπειραμένο στην επείγουσα ιατρική και την παροχή άμεσης νοσοκομειακής φροντίδας με τη χρήση του πιο προηγμένου ιατρικού εξοπλισμού. Βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με το τμήμα των ιατρικών απεικονίσεων και το μικροβιολογικό εργαστήριο για την άμεση διενέργεια των κλινικο-εργαστηριακών εξετάσεων και την έγκαιρη διερεύνηση των περιστατικών.

 

Παθολογικός & Χειρουργικός Τομέας

Για τη συντηρητική ή χειρουργική αντιμετώπιση όλου του φάσματος των παθήσεων, στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική λειτουργεί πλήρως ανεπτυγμένος Παθολογικός και Χειρουργικός Τομέας με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας.

 

Η μεγαλύτερη Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη

Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Γυναικολογικό Κέντρο, το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, για την φροντίδα της γυναίκας.

Το Τμήμα Γυναικολογικής Ογκολογίας καλύπτει όλο το φάσμα της διάγνωσης και θεραπείας του γυναικολογικού καρκίνου. Πλαισιώνεται από Ογκολογικό Συμβούλιο υψηλού επιστημονικού επιπέδου το οποίο διαχειρίζεται πληθώρα περιστατικών.

 

Κέντρο Μαστού: Το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

Το Κέντρο Μαστού της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας περισσότερες από 800 νέες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού ετησίως. Αποτελείται από την Α’ και την Β’ Κλινική Μαστού οι οποίες διακρίνονται για το υψηλό επιστημονικό τους επίπεδο.

Οι Κλινικές στελεχώνονται από ιατρούς εξειδικευμένους στις παθήσεις μαστού, τόσο στη διαγνωστική όσο και στην θεραπευτική τους προσέγγιση. Με γνώμονα την άριστη ιατρική φροντίδα, προσφέρουν υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Πραγματοποιούνται σύγχρονες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού (επεμβάσεις διατήρησης του Μαστού, ογκοπλαστικής και αποκατάστασης).

Έχει αναγνωριστεί ως πλήρες μέλος του Breast Centers Network, του πρώτου παγκόσμιου δικτύου Μονάδων Υγείας με αποκλειστικό αντικείμενο τη διάγνωση και την θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

 

Εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμής

Η συνεχής διεύρυνση των υπηρεσιών του Ομίλου ΙΑΣΩ, σε αυτά τα 26 χρόνια λειτουργίας, συνεχίζεται με την υιοθέτηση πρωτοποριακών, σε παγκόσμια κλίμακα, μεθόδων και τεχνολογιών:

Πλήρως Ψηφιακές Χειρουργικές Αίθουσες

Οι νέες Χειρουργικές Αίθουσες του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτουν πρωτοποριακό σύστημα κατασκευής σύγχρονων χειρουργικών αιθουσών. Είναι συμβατές με κάθε νέα τεχνολογία, διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο απεικονιστικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μπορούν να εφαρμοστούν όλες οι πρωτοποριακές ιατρικές τεχνικές.

Ενδοσκοπική Μονάδα με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης για τη διάγνωση και τη θεραπεία όλων των γαστρεντερολογικών και πνευμονολογικών παθήσεων.

Η νέα άρτια εξοπλισμένη Ενδοσκοπική Μονάδα προσφέρει διαγνωστικές και επεμβατικές υπηρεσίες υγείας στον μέγιστο βαθμό ποιότητας για όλες τις γαστρεντερολογικές και πνευμονολογικές παθήσεις με χρήση ενδοσκοπίων υψηλής ευκρίνειας και τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence).

Ρομποτικό σύστημα νευροπλοήγησης για επεμβάσεις με μέγιστη ασφάλεια, διεγχειρητική ακρίβεια και ελάχιστη επεμβατικότητα.

Το σύστημα νευροπλοήγησης StealthStation S8, υποστηρίζει χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας, για την διενέργεια εξειδικευμένων Νευροχειρουργικών, Ορθοπαιδικών, Ωτορινολαρριγγολογικών και Γναθοχειρουργικών επεμβάσεων.

Ρομποτικό Σύστημα daVinci Xi

Το 4ης γενιάς ρομποτικό σύστημα da Vinci αποτελεί την εξέλιξη της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής καθώς προσφέρει τρισδιάστατη απεικόνιση του χειρουργικού πεδίου και κατά συνέπεια μεγαλύτερο βαθμό χειρουργικής ακρίβειας και μειωμένες μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Το πιο ολοκληρωμένο Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στην Ελλάδα

Είναι εξοπλισμένο με τέσσερις Γραμμικούς Επιταχυντές τεχνολογίας αιχμής για την εφαρμογή της κατάλληλης θεραπείας σε κάθε ασθενή, διαθέτει Μονάδα Βραχυθεραπείας υψηλού ρυθμού δόσης και εφαρμόζονται οι πιο εξελιγμένες τεχνικές ακτινοθεραπείας.

Τελευταία προσθήκη είναι ο νέος Γραμμικός Επιταχυντής Elekta Versa HD™ για εφαρμογές στερεοτακτικής ακτινοχειρουργικής/ακτινοθεραπείας με ακρίβεια χιλιοστού.

Στον Όμιλο ΙΑΣΩ αφενός η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και αφετέρου η συνεχής επένδυση σε τεχνολογία αιχμής, θεωρούνται βασική υποχρέωση προς τους ασθενείς. Η προμήθεια νέου εξοπλισμού κρίνεται απαραίτητη, ώστε οι συνεργάτες ιατροί να μπορούν απρόσκοπτα να προσφέρουν στους ασθενείς ασφαλείς και σύγχρονες υπηρεσίες. Η μεγαλύτερη δύναμη όμως ήταν και παραμένουν οι άνθρωποι & η αριστεία όσων αξιοποιούν τις υποδομές μας και δίνουν αξία και αποτέλεσμα σε κάθε υπηρεσία που παρέχεται στους ασθενείς μας.