Η ασφάλεια 2016

LR-Filio-Stamatopoulou_1580web

LR-Nikos_karanikolas-2580web

ΟΙ LADIES ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ERGO

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ το τρέξιμο είναι ελευθερία. Ένα μέσο τόσο για να αθληθούν και να μένουν σε φόρμα, όσο και για να δείξουν στον εαυτό τους ότι μπορούν να πιάνουν τους στόχους που βάζουν. Ωστόσο υπάρχουν πάντα απρόβλεπτες στιγμές σε έναν αγώνα, όπως ένας μικροτραυματισμός. Για αυτό πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ, κάθε δρομέας ασφαλίζεται αυτόματα για τη διάρκεια του αγώνα -με την κάλυψη του προσωπικού ατυχήματος και της αστικής ευθύνης- με την εγγύηση της ERGO.

Η ERGO ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ και το αποδεικνύει 5 συνεχόμενα έτη,από το πρώτο Ladies Run, το 2012, αλλά και ως αποκλειστικός χορηγός του μαραθωνίου της Αγίας Πετρούπολης “Ergo White Nights” και  ασφαλιστικός εταίρος του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας .

ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια, επέλεξε να στηρίξει ένα ακόμα σημαντικό αθλητικό γεγονός τηρώντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή της προς τη κοινωνία να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα.

TO ΙΑΣΩ GENERAL, η υπερσύγχρονη Γενική Κλινική του Ομίλου ΙΑΣΩ, με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και πλήρως επανδρωμένο ασθενοφόρο, θα σταθμεύει στην εμβληματική είσοδο του Αστέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και μιας ‘ladies only’ ομάδας πρώτων βοηθειών της Lifeguard Hellas.

LR-Nikos_Karanikolas-2749web