Η ασφάλεια 2022

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ LADIES RUN. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ERGO!

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Είναι εκείνη η στιγμή που όλα μένουν πίσω. Εσύ τρέχεις, αφήνοντας σε κάθε σου βήμα σκέψεις, έννοιες, προβληματισμούς στο έδαφος. Πίσω σου. Μπροστά σου βρίσκεται μόνο το επόμενό σου βήμα. Το μυαλό σου αδειάζει, ο εγκέφαλος και το σώμα σου γεμίζουν ενέργεια και οξυγόνο, και είσαι πλέον αντιμέτωπη μόνο με ό,τι βλέπεις μπροστά σου. Είσαι εκείνη που θα τα καταφέρει. Όπως τα καταφέρνεις σε κάθε μέτρο, σε κάθε σου βήμα.

Τρέχοντας στο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ, εσύ προσφέρεις στήριξη και βοήθεια σε γυναίκες και οργανώσεις που χρήζουν βοήθεια. Εμείς από την άλλη διασφαλίζουμε ότι θα ζήσεις μια όμορφη δρομική εμπειρία, χωρίς να έχεις καμία έννοια πέρα απ’ το να περάσεις καλά και να τερματίσεις τα πέντε χιλιόμετρα της όμορφης διαδρομής στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΜΑΣ σε αυτό, είναι από την πρώτη χρονιά και μέχρι σήμερα, αδιαλείπτως, η ERGO. Κάθε δρομέας που εγγράφεται στο LADIES RUN, ασφαλίζεται αυτόματα για τη διάρκεια της εμπειρίας της, με την κάλυψη του προσωπικού ατυχήματος και της αστικής ευθύνης- με την εγγύηση της ERGO, για να τρέχουμε μαζί με ασφάλεια.

Η ΕRGO ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ RUNNING και αγαπάει και το LADIES RUN. Γι’ αυτό και βρίσκεται δίπλα στις δρομείς με κάθε τρόπο. Εκτός από την «χειροπιαστή» βοήθεια που έχουμε εισπράξει και επιβεβαιώσει από το 2012 κι εμείς μαζί της, η ERGO είναι επίσης κι ο ασφαλιστικός εταίρος του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, έτσι και φέτος στην Astir Beach η ERGO θα φροντίσει και για τα προσωπικά σας αντικείμενα: Προσφέροντάς σας ένα όμορφο και πρακτικό drawstring backpack και ένα μεγάλο αυτοκόλλητο με τον αριθμό σας για να το εμπιστευτείτε στην υπηρεσία φύλαξης και να το ξαναβρείτε γρήγορα και με ασφάλεια, μετά τον αγώνα.