Η ενυδάτωση 2019

«ΤΡΕΧΕΙΣ» ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;

ΤΟ ΘΕΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΔΩΡΟ» ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

Υποχρεώσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, άθληση, έντονοι ρυθμοί… Η καθημερινότητά μας γίνεται όλο και πιο απαιτητική και οι ανάγκες μας μεγαλώνουν. Η φροντίδα του εαυτού μας εκ των έσω είναι μια υπόθεση «προσωπική» πλέον και οφείλουμε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας την πιο ποιοτική εκδοχή του αγαθού που αποτελεί «πηγή ζωής» και δεν είναι άλλο από το νερό.

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό είναι ένα «δώρο» της φύσης με μοναδική σύνθεση και σπάνια ποιοτικά χαρακτηριστικά που φθάνει στα χέρια μας με 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας!

H lifestyle blogger @marria_tkt με τη νέα stylish φιάλη ΘΕΟΝΗ 330ml

 

Το ήξερες;

Το ΘΕΟΝΗ αναβλύζει στα 1.100 μ. από την Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα Όρη και εμφιαλώνεται κατευθείαν απο την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία.

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό έχει pH8 που το καθιστά περισσότερο αλκαλικό από άλλα φυσικά μεταλλικά νερά με αποτέλεσμα να προσφέρει ισορροπία στη γεύση και άμεση ενυδάτωση στον οργανισμό.

Η καινοτόμα φιάλη των 330ml του ΘΕΟΝΗ αποτελεί την πιο μοντέρνα, εύχρηστη και πρακτική συσκευασία για να την έχεις πάντα μαζί σου και να απολαμβάνεις όλα τα οφέλη του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού στον κόσμο.

Για όλους εμάς που το wellness δεν αποτελεί τάση αλλά τρόπο ζωής, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό γίνεται ο πιο ισχυρός σύμμαχός μας στο «τρέξιμο» της καθημερινότητας!

Στο Ladies Run, σε επιλεγμένους σταθμούς στη διαδρομή και στον τερματισμό, οι εθελοντές θα προσφέρουν στις Ladies τον πιο πολύτιμο σύμμαχο, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό!

 

Ladies είστε έτοιμες για τρέξιμο; Φορέστε καπέλο, βάλτε αντηλιακό, πάρτε ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι και ελάτε στις 20 Οκτωβρίου στην Astir Beach για να ζήσετε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του Ladies Run!