Η ενυδάτωση

H ΣΩΣΤΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Το νερό αποτελεί το 60% του ανθρώπινου βάρους , το 75% της συνολικής μάζας των μυών, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό σημαντικότατων οργάνων του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από αυτό. Ένας μέσος ενήλικας, καταναλώνει περίπου 1 τόνο νερό ετησίως, δηλαδή, αναλογικά 15 έως 20 φορές το σωματικό του βάρος.

Το νερό είναι απαραίτητο για την ίδια τη ζωή: συμβάλει στη σωστή λειτουργία του οργανισμού, ενυδατώνει τις αρθρώσεις, ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, ενώ μελέτες έχουν δείξει ότι βοηθά ουσιαστικά και στη ψυχική μας υγεία.

Φροντίζουμε λοιπόν να διατηρούμε τον οργανισμό μας σωστά ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης και αυτό δεν το ξεχνάμε λεπτό στο Ladies Run. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε επιλεγμένους σταθμούς στη διαδρομή και στον τερματισμό, οι εθελοντές θα προσφέρουν στις Ladies τον πιο πολύτιμο σύμμαχο, το νερό!

Ladies είστε έτοιμες για τρέξιμο; Φορέστε καπέλο, βάλτε αντηλιακό, πάρτε ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι και ελάτε στις 20 Οκτωβρίου στην Astir Beach για να ζήσετε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του Ladies Run!