Η Ενυδάτωση 2020

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΘΕΟΝΗ

Ο σύμμαχος ενυδάτωσης για να κατακτάς κάθε στόχο!

WELL-BEING, self-care ή απλώς ευ ζην! Φράσεις που ξεκίνησαν ως trend για να εξελιχθούν σε τρόπο και… Πηγή Ζωής! Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, είναι το δώρο της φύσης που μετατρέπεται σε καθημερινή «Πηγή Ζωής» και αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο ενυδάτωσης και ευεξίας.

ΩΦΕΛΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ: Η φροντίδα του οργανισμού μας και ο σεβασμός με τον οποίον οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε μετατρέπεται στο κλειδί για μία υγιή καθημερινότητα και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αποτελεί μια καθημερινή απόδειξη της αγάπης μας προς το σώμα μας. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και στη ζωή, αξίζει να επενδύουμε στην ενίσχυση του οργανισμού μας εκ των «έσω» για να μας οδηγήσει στην κορυφή του στόχου μας.

LOVE YOURSELF λοιπόν, με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, που σε συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας, σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα της καθημερινότητας.

READY TO RUN? Φέτος, ετοιμαζόμαστε για έναν αγώνα διαφορετικό αλλά με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, φοράμε τα αθλητικά μας παπούτσια και δεν ξεχνάμε το ΘΕΟΝΗ, τον απόλυτο hydration partner σε έναν αγώνα που αποτελεί… πλέον όχι μόνο γυναικεία υπόθεση!

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Τo Φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ πηγάζει σε μία ιδιαίτερη περιοχή στην οροσειρά των Αγράφων, η οποία χαρακτηρίζεται από ειδικούς γεωλογικούς σχηματισμούς. Αναβλύζει φυσικά σε υψόμετρο 1100 μέτρων, στην Πηγή Γκούρα, ακριβώς στην καρδιά μιας ανέγγιχτης, από τον άνθρωπο, φύσης και εμφιαλώνεται στην πηγή.

ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΔΑΣΟΣ και η ευρύτερη φύση που περικλείει την περιοχή, προσδίδει και διασφαλίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ ως προς την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση του. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά το ΘΕΟΝΗ ένα φυσικό μεταλλικό νερό με εξαιρετική σύνθεση, η οποία έχει συνηγορήσει στο να είναι σήμερα το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό, με 23 βραβεία από Διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης.

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το pH του με τιμή 8. Το pH8 καθιστά ένα φυσικό μεταλλικό νερό αλκαλικό, με πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό.Έχει σχετικά χαμηλή σκληρότητα και χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο, όπως επίσης και χαμηλές συγκεντρώσεις σε Νιτρώδη/Νιτρικά. Περιέχει ασβέστιο και διαθέτει μία εξαιρετική σύνθεση σε ανόργανα μεταλλικά άλατα.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ που το wellness δεν αποτελεί τάση αλλά τρόπο ζωής, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό γίνεται ο πιο ισχυρός σύμμαχός μας στο «τρέξιμο» της καθημερινότητας!

 

Ο κόσμος του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ είναι συναρπαστικός, γεμάτος ενυδάτωση και ευεξία!

Ανακαλύψτε τον:

Facebook | Instagram

www.theoni-water.gr