Η ενυδάτωση 2022

Ενυδάτωση «on the run» με το ΘΕΟΝΗ, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο στην καινοτόμο 100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία του!

Η φροντίδα του εαυτού μας εκ των έσω είναι μια υπόθεση «προσωπική» πλέον και οφείλουμε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας την πιο ποιοτική εκδοχή του αγαθού που αποτελεί «πηγή ζωής» και δεν είναι άλλο από το νερό.

Από το «τρέξιμο» της καθημερινότητας μέχρι τον πιο cool και δυναμικό γυναικείο αγώνα δρόμου, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αναλαμβάνει την ενυδάτωσή μας, προσφέροντάς μας την ποιότητα που προσδίδουν τα περισσότερα από 60 Διεθνή Βραβεία σε κάθε του σταγόνα.

Φέτος, στο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ , όλες οι ladies δίνουν ραντεβού για τρέξιμο με σύμμαχο την πιο stylish και eco-friendly φιάλη νερού! Μία κίνηση αγάπης και σεβασμού που αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία κατανάλωσης νερού, ακριβώς όπως το LADIES RUN θέλει να αλλάξει τα δεδομένα για τις γυναίκες στην Ελλάδα.

Η καινοτόμος χάρτινη συσκευασία του ΘΕΟΝΗ είναι 100% ανακυκλώσιμη, κατέχει Διεθνή Πιστοποίηση FSC (προέρχεται από δάση που αυξάνονται αντί να μειώνονται) και είναι Carbon Neutral, με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Ακόμη και το χαρακτηριστικό πράσινο καπάκι, σήμα-κατατεθέν του ΘΕΟΝΗ, είναι φτιαγμένο από πλαστικό φυτικής προέλευσης!

Το ήξερες;

– Το ΘΕΟΝΗ αναβλύζει στα 1.100 μ. από την Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα Όρη και εμφιαλώνεται κατευθείαν απο την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία.

– Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το pH του με τιμή 8 που το καθιστά ένα αλκαλικό νερό με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.

Ladies είστε έτοιμες; Οι εθελοντές θα σας περιμένουν στην Astir Beach για να σας προσφέρουν τον πιο πολύτιμο σύμμαχο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, σε επιλεγμένους σταθμούς στη διαδρομή και τον τερματισμό.