Η κοινότητα 2022

#LADIESRUNGREECE

ΟΙ LADIES «ΤΡΕΧΟΥΝ» παντού. Σε όμορφες διαδρομές, σε αγώνες με κοινωνικό μήνυμα και στα socialmedia.

Στο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ, όλοι κάνουμε like και share!

Φέτος το LADIES RUN κλείνει 10 χρόνια και αυτό πρέπει να ακουστεί σε όλα τα Socialmedia!

Είτε τρέχεις καιρό, είτε προπονείσαι για τον πρώτο σου αγώνα, είτε ακόμα κι αν τώρα παίρνεις την απόφαση να φορέσεις τα αθλητικά σου και να δοκιμάσεις για πρώτη φορά, για εμάς είσαι αυτή η δυναμική, αποφασιστική γυναίκα που συμμετέχει, δρα και στηρίζει τις γυναίκες που έχουν ανάγκη. Για το ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ, μπορείς να είσαι ακόμα πιο ενεργή και δραστήρια! Βοήθησε το LADIES RUN να ακουστεί πιο δυνατά πριν τον αγώνα! Έλα να βοηθήσουμε μαζί γυναίκες που το έχουν ανάγκη, γεμίζοντας τα social media με όμορφες εικόνες και τα hashtags της διοργάνωσης!

Πάμε λίγο στην αρχή για να φτάσουμε μέχρι το σήμερα…

Πριν από δέκα ακριβώς χρόνια, εγκαινιάσαμε το www.ladiesrun.gr, την πρώτη ελληνική ιστοσελίδα αποκλειστικά για γυναίκες δρομείς. Την προσπάθεια αυτή «αγκάλιασαν» πολλές υπέροχες, δυναμικές και διάσημες γυναίκες! Μόνο στον πρώτο χρόνο, το Ladiesrun.gr φιλοξένησε πάνω από 120 πορτραίτα, με πρωταθλήτριες του στίβου, διάσημες γυναίκες και προσωπικότητες από όλους τους χώρους, που είχαν μια αγάπη και μια ιδιαίτερη σχέση με το τρέξιμο.

Και τότε, το κίνημα LADIES RUN άρχισε να «τρέχει». Οι ιστορίες που μοιράστηκαν οι υπέροχες γυναίκες για τους αγώνες, τις προπονήσεις και τη ζωή τους, προέτρεψαν κι άλλες μοναδικές κυρίες να συμμετέχουν στο LADIES RUN και να γίνουν κι εκείνες με τη σειρά τους «πρέσβειρες» του δρομικού κινήματος.

Πολύ γρήγορα, η Facebook page του LADIES RUN, (www.facebook.com/ladiesrungreece) έγινε η πλατφόρμα ενημέρωσης και επικοινωνίας για πάρα πολλές γυναίκες που συνδύαζαν την επιθυμία για άθληση με θέματα στήριξης της γυναικείας ενδυνάμωσης που εξελισσόταν και μεγάλωνε όλα αυτά τα χρόνια. Το ίδιο και στο Instagram (www.instagram.com/ladiesrungreece) όπου μπορεί κανείς να βλέπει την προετοιμασία που θα δώσει ακόμα ένα κίνητρο στις γυναίκες να συμμετάσχουν στις 16 Οκτωβρίου στο πιο ξεχωριστό ως σήμερα LADIES RUN, το ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LADIES RUN 10 ΕΤΩΝ!

Ακολούθησε το κίνημα LADIES RUN! Ανέβασε κι εσύ φωτογραφίες και βίντεο από την προετοιμασία σου με τα hashtag #ladiesrungreece. Δώσε το στίγμα σου με τη συμμετοχή σου και κάνε share την εμπειρία που θα κάνει καλό σε όλους και όλες. Από την αρχή της προετοιμασίας σου, μέχρι το τέρμα!