Η Τροφοδοσία 2017

BOOST ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ FYFFES.

ΕΥΠΕΠΤΗ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΗ, η μπανάνα είναι ο διατροφικός θησαυρός του δρομέα αφού αναπληρώνει στο έπακρο τη χαμένη του ενέργεια.

ΤΑ ΣΑΚΧΑΡΑ,ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ που χρειάζεται το σώμα κατά τη διάρκεια της άσκησης κλεισμένα σε συσκευασία φρούτου. Ξεφλουδίζεις και με μόλις 102 θερμίδες και 0% λιπαρά προμηθεύεις τον οργανισμό με βιταμίνες Α, Β, C, Ε, με κάλιο, σίδηρο, ασβέστιο, σελήνιο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, ενώ βοηθάς και στην ομαλή αποκατάσταση του μυϊκού συστήματος.

ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ υδατάνθρακες από το πορτοκάλι και 3 φορές περισσότερο κάλιο από ένα μήλο. Δηλαδή σου προσφέρει απλόχερα την ενέργεια και τους ηλεκτρολύτες που έχεις ανάγκη μετά από ένα τρέξιμο με μπόλικο ιδρώτα!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 132 ΧΡΟΝΩΝ:

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ το 1884, όταν ο νεαρός Edward Wathen Fyff ταξίδεψε στις Κανάριες Νήσους και ανακάλυψε ένα φρούτο που θα του άλλαζε τη ζωή: τη μπανάνα. Εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από αυτό το εξωτικό φρούτο, που κατάφερε να πείσει τον πατέρα του να σταματήσει να ασχολείται με το τσάι και να επενδύσει στις μπανάνες.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ προφητική: Σήμερα η εταιρία Fyffes είναι μια από τις μεγαλύτερες σε όλο τον κόσμο. Με έδρα της στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, με γραφεία σε 12 χώρες και περισσότερους από 6.000 υπαλλήλους, έχει γίνει ο Νο.1 εισαγωγέας μπανανών στην Ευρώπη.

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ, η Fyffes θα βρίσκεται στο πλευρό του Ladies Run στις 22 Οκτωβρίου! Στο χαλαρωτικό περιβάλλον της Astir Beach, οι μπανάνες Fyffes θα χαρίσουν ενέργεια και ευεξία σε περισσότερες από 1.000 Ladies!