Ο αγώνας

Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ LADIES

7 ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ, ΣΤΟ LADIES RUN, το τρέξιμο είναι η αιτία που η προσφορά μετριέται σε χιλιόμετρα. Κάθε χρόνο πρωταθλήτριες του στίβου, διασημότητες, bloggers, καθημερινά κορίτσια, γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης ομορφαίνουν την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Τρέχουν, ξεπερνούν τα όρια τους και διασκεδάζουν ενώ παράλληλα γίνονται συμμέτοχοι στο φιλανθρωπικό έργο του Ladies Run.

Ο ετήσιος θεσμός του Ladies Run είναι περίτρανη απόδειξη ότι η δύναμη που κρύβουμε μέσα μας μπορεί να κάνει δυνατά τα αδύνατα. Τα παραπάνω από 20.000 ευρώ που έχουμε προσφέρει αυτά τα 6 χρόνια, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό  σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, με 5 ευρώ πλην το ΦΠΑ από κάθε συμμετοχή, στηρίζοντας έμπρακτα  ευπαθείς ομάδες γυναικών, αποτελούν έμπνευση και φανερή επιβεβαίωση ότι ενωμένες μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα απ’όσα νομίζουμε.

ΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ASTIR BEACH και φέτος, διανύοντας την ίδια πανέμορφη διαδρομή της Αθηναϊκής ριβιέρα για 7η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ. οι Ladies αγωνίζονται στο 7ο Ladies Run.

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα αγωνιστούν ξεκινώντας και τερματίζοντας στην είσοδο της Astir Beach, ενώ οι απονομές θα διεξαχθούν στην παραλία. Στην Astir Beach από την προηγούμενη μέρα  θα φιλοξενηθεί και η γραμματεία του αγώνα.


Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ  5ΧΛΜ και θα χρονομετρηθεί με ηλεκτρονικό τσιπάκι από την εταιρεία MyLaps που εγγυάται τα αποτελέσματα του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

O 7 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας στο μαραθώνιο, Νίκος Πολιάς, θα είναι παρών στον αγώνα για να επιβλέψει τη χρονομέτρηση και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων.

ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ εθελοντές θα εμψυχώνουν τις δρομείς προσφέροντας νερό και «φορώντας» το καλύτερό τους χαμόγελο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:

Τη δημοτική αρχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και όλους τους δημότες,
Τη διοίκηση της Τροχαίας Ελληνικού,
Τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Βουλιαγμένης,
Τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών,

Για την πολύτιμη συνδρομή τους.