ΒΑΝΕΣΣΑ ΟΤΙΛΙΑ

“Έχει πλάκα να τρέχεις!”

ΒΑΝΕΣΣΑ ΟΤΙΛΙΑ
Μοντέλο
Φωτογραφήθηκε στο New Hotel

Η ΒΑΝΕΣΣΑ ΛΕΕΙ:
Το τρέξιμο είναι ο ταχύτερος τρόπος να νιώσεις ελεύθερος.
Συνήθως θα με βρείτε να κάνω τζόγκινγκ στο Παλατάκι, σε ένα πανέμορφο πάρκο κοντά στη γειτονιά μου, στο Χαϊδάρι. Μου αρέσει πολύ και ο Εθνικός Κήπος.
Όταν τρέχω δεν σκέφτομαι τίποτα. Προσπαθώ απλά να αποβάλω κάθε είδους αρνητική ενέργεια.
Δεν προσέχω ιδιαίτερα το ντύσιμό μου. Δεν ξεχνάω ποτέ όμως το i-pod. Ακούω οτιδήποτε μου δίνει ρυθμό και ενέργεια. Τώρα τελευταία έχω «κολλήσει» με το «Good Feeling» των Flo Rida.
Λατρεύω να τρέχω ξυπόλητη δίπλα στη θάλασσα. Αν και η προπόνηση γίνεται δυσκολότερη, εξαιτίας της άμμου, και απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια, η αίσθηση είναι έξτρα αναζωογονητική!
Προτιμώ να τρέχω μόνη, για να μην επηρεάζομαι από τους άλλους και να μη χάνω τη συγκέντρωσή μου.
Πριν από την προπόνηση, πίνω πάντα ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι με τζίντζερ για ενέργεια.
Το τρέξιμο βοηθάει στη διατήρηση της σιλουέτας, αλλά πρέπει πάντα να συνδυάζεται με ισορροπημένη διατροφή. Χμ, πρέπει πάντως να παραδεχτώ ότι δεν υπάρχει μέρα που να μη φάω κάτι σοκολατένιο… Ευτυχώς έχω καλό μεταβολισμό!
Δεν βάζω στόχους στις προπονήσεις. Τρέχω μέχρι να κουραστώ.
Έχει πλάκα να τρέχεις! Αν είναι να το κάνεις καταναγκαστικά, τότε μην το κάνεις καθόλου.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ:
Ναι, έχει πλάκα να τρέχεις. Η μικρή “ταλαιπωρία” (οκ, υπάρχουν και ζόρικες μέρες που όλοι βαριόμαστε) δεν είναι τίποτα μπροστά στην ψυχική ανάταση που σου προσφέρει, αρκεί να το αγαπάς. Γι αυτό φτιάξαμε το Ladies Run: Για να μας θυμίζει πόσο διασκεδαστικό μπορεί να είναι, κάτι που μας κάνει τόσο καλό!

Κείμενο: Αντριάνα Παρασκευοπούλου

24 May 2012 no comments

Tags: